Ποδόσφαιρο

Europa League: Λεβερκούζεν - Ρόμα, σε θέση ισχύος οι Γερμανοί!

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 07:28

Η Λεβερκούζεν είναι έτοιμη να σπάσει το απόλυτο σερί αήττητων αγώνων μέσα σε μία χρονιά από σύλλογο, έχοντας μόνο να τελειώσουν αυτό που άρχισαν σήμερα.

Europa League: Λεβερκούζεν - Ρόμα, σε θέση ισχύος οι Γερμανοί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν - Ρόμα.

Επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ρόμα με 2 γκολ διαφορά, ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 267, Cosmote Sport 3HD
Α' Ματς: Ρόμα - Λεβερκούζεν 0-2

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λεβερκούζεν

Το πρώτο βήμα για την εκδίκηση απέναντι στους Ρωμαίους έγινε με τη νίκη στην Ρώμη. Δίκαιη επικράτηση για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο που θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ ενώ άφησε και φάσεις στους τζαλορόσι. Φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γερμανία είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε παίκτες στο εκτός έδρας ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την οποία πάντως διέλυσε 5-1. Γενικώς με το 2-0 στο πρώτο ματς που την κάνει φαβορί ο κόουτς Αλόνσο έχει ευελιξία στο πως θα διαχειριστεί το ρόστερ για να κρατήσει το αήττητο το οποίο πλέον φτάνει τα σαράντα οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (40/8/0) και βέβαια να κατακτήσει τα πάντα.

Αγωνιστικά νέα

Ο κεντρικός αμυντικός Τα είναι υγιής. Οι επιθετικοί Μπόρχα Ιγκλεσιας και Χλόζεκ ξεπέρασαν προβλήματα τραυματισμών και ο κόουτς Τσάμπι Αλόνσο δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Πιθανή ενδεκάδα

Κόβαρ – Ταπσόμπα, Τα, Ινκαπιέ – Στάνισιτς, Τσάκα, Άντριχ, Γκριμάλδο – Βιρτς, Τέλα, Μπόνιφεϊς

Ρόμα

Σκληρό μάθημα το πρώτο παιχνίδι με την Λέβερκουζεν. Αν είχε κάνει γκολ μια από τις δυο μεγάλες ευκαιρίες που βρήκε θα είχε δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο δεύτερο ματς. Τώρα όχι απλά πρέπει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος την Λέβερκουζεν αλλά πρέπει να το κάνει εκτός έδρας και με +2 γκολ. Μοιάζει απίθανο αλλά η προσέγγιση του κόουτς Ντε Ρόσι στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Γιουβέντους δείχνει ότι σκέφτεται και την Ευρώπη. Το σημαντικό, για την μάχη της πεντάδας στην Σέριε Α, ντέρμπι ήταν βράδυ Κυριακής και πήρε ισοπαλία 1-1 σε ματς που έμεινε πίσω στο σκορ. Μακριά από το γήπεδό της στην Ευρώπη μετράει πέντε συνεχόμενα Under 2,5.

Αγωνιστικά νέα

Διαθέσιμος μετά από τιμωρία είναι ο βασικός δεξιός μπακ Τσέλικ που θα επιστρέψει. Οι Σμόλινγκ και Λουκάκου είχαν κάποια μίκρο-προβλήματα αλλά λογικά είναι έτοιμοι όπως και στο πρώτο ματς. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τον Ντε Ρόσι.

Πιθανή ενδεκάδα

Σβίλαρ – Κάρσντορπ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Σπινατσόλα – Παρέδες, Κριστάντε, Πελεγκρίνι – Ελ Σαράουι, Ντιμπάλα, Λουκάκου

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 4.35 5 2.4 1.52 1.5 2.45 1.58 2.22 1.15 1.19 2.3
Λεβερκούζεν - Ρόμα / Εκτίμηση

H Λεβερκούζεν είναι σε θέση ισχύος και δεν θα ρισκάρει στο ματς. Θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το προβάδισμά της και στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί τα λάθη της Ρόμα. Οι Ιταλοί είναι αναγκασμένοι να πιέσουν αφού είναι πολύ πίσω στο προβάδισμα. Over 2.5 (1.64) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr