Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν – Αντβέρπ, τελικός με φαβορί!

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 11:31

Οι πρωτευουσιάνοι έχουν τον πρώτο λόγο στον τελικό και ο άσος έχει πάρει ήδη την κατιούσα στην στοιχηματική αγορά.

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν – Αντβέρπ, τελικός με φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουνιόν – Αντβέρπ.

Τελικός κυπέλλου που διεξάγεται στο “Μπουντεβάιν Στάντιουμ” στις Βρυξέλλες.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
16:30, Κωδ. ΟΠΑΠ: 260
Novasports Prime

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Η Ουνιόν εσχάτως έχασε τη συνέπεια που την χαρακτήριζε και παρότι ξεκίνησε τα πλέι οφ απο την πρώτη θέση, βρίσκεται πλέον στο -3 από την κορυφή μετρώντας μόλις δύο νίκες σε επτά ματς. Έχει πάντως ευκαιρία για τίτλο και στο Κύπελλο, όπου διεκδικεί το πρώτο τρόπαιο απο το μακρινό 1914 ενώ κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα το 1935! Στο τελευταίο ματς των πλέι οφ ήταν καλύτερη, αλλά σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και έμεινε στο 0-0 με την Αντερλεχτ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Αγωνία για Μπέρτζες
Ο βασικός στόπερ Μπέρτζες δίνεται αμφίβολος, ενώ ασήμαντη κρίνεται η απουσία του αναπληρωματικού στόπερ Λέισεν.

Αντβέρπ

Η Αντβέρπ έγραψε ιστορία πέρυσι πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά φέτος δεν κατάφερε να επαναλάβει ανάλογη πορεία και έτσι το κύπελλο αποτελεί “σωσίβιο” μιας μέτριας σεζόν. Την Κυριακή έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπριζ και απογοητεύει στα πλέι οφ μετρώντας μόλις μια νίκη σε επτά αγωνιστικές. Όπως ανακοινώθηκε, ο Μάρκο φαν Μπόμελ θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς.

Με απουσίες
Δεν υπολογίζεται ως γνωστόν ο βασικός τερματοφύλακας Μπουτέζ που έχει τεθεί εκτός δράσης από τον Φεβρουάριο. Δεν αναμένεται να προλάβει ο ενίοτε βασικός πλάγιος αμυντικός Μπατάιγ, αμφίβολος ο αναπληρωματικός μπακ Κορμπανί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.84 3.3 4.15 1.58 2.22 1.19 4.15 1.98 1.7 1.18 1.27 1.84
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Αντβέρπ / Εκτίμηση

Η Ουνιόν παραμένει αήττητη φέτος επί της Αντβέρπ, πριν μερικές ημέρες την... φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ και φαντάζει έτσι το φαβορί στον τελικό του κυπέλλου. Ο άσος προσφέρεται στο 1.90 στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr