Ποδόσφαιρο

Α' Πορτογαλίας: Πληρώνει το G/G στο Φαμαλικάο - Κάζα Πία

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 - 00:00

Με δύο αγώνες ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής στην Primeira Liga της Πορτογαλίας.

Α' Πορτογαλίας: Πληρώνει το G/G στο Φαμαλικάο - Κάζα Πία

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΚΑΖΑ ΠΙΑ

Έπαιξε για την τιμή της η Φαμαλικάο και «καθάρισε» το ματς ρίχνοντας και μαθηματικά την Τσάβες (0-1) στην 2η κατηγορία. Έλεγχε το ματς σχεδόν σε όλη την διάρκειά του. Προηγήθηκε σε καίριο σημείο, ενώ απειλήθηκε μόνο μία φορά (74’) παίρνοντας το τρίποντο που δικαιούταν. Έχει σκοράρει στα 12 από τα 16 εντός. Θέλει να τελειώσει με 3 σερί νίκες τη σεζόν, πράγμα που δεν έχει κάνει φέτος έχοντας «κλειδώσει» την εξάδα. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Μπορούσε η Κάζα Πία τον βαθμό στο τελευταίο της εντός με την Μορεϊρένσε (0-1). Βρέθηκε να χάνει κόντρα στην ροή του ματς και ενώ δεν της δόθηκε νωρίτερα πέναλτι. Γλίτωσε το 0-2 από το δοκάρι. Στο β’ το ματς ήταν χωρίς ρυθμό και για τις δύο ομάδες. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και άπαντες ασχολούνται με το μέλλον του τεχνικού, Γκονσάλο Σάντος που έχει πρόταση για βοηθός του Μάρκο Σίλβα στην Φούλαμ. Με τις γνωστές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο οι δύο ομάδες και αυτό μας κάνει να κοιτάμε τα γκολ. Το αμφίτερμα, το G/G δηλαδή, πληρώνει στο 1.91 στην Betshop και θα είναι η επιλογή μας.

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπορούσε η Ρίο Άβε βάσει εξέλιξης το «διπλό» στο Πορτιμάο κόντρα στην τοπική Πορτιμονένσε (2-2). Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς και παρότι στο β’ ισοφαρίστηκε, δεν τα έχασε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο τέλος πιέστηκε, έχασε την αυτοσυγκέντρωση της και δέχθηκε το γκολ στα χασομέρια. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή. «Τρέχει» αήττητο σερί 11 αγώνων με 2-9-0 και είναι χαρακτηριστικό πως μετρά 9 g/g στα τελευταία 15 ματς. ΟΚ ο αρχηγός Γκόμες και ο Τανλόγκο (Μ). Αμφίβολοι Τεϊξέιρα (Μ) και Αζίζ (Ε).

Η Μπενφίκα έκανε «φύλλο και φτερό» την Αρούκα (5-0) με τον Ράφα να της λέει «αντίο» με δύο γκολ. Το ματς δεν αντέχει κριτικής ειδικά με το εξαιρετικό πρώτο μέρος των «αετών». Έχει εξασφαλίσει τα προκριματικά του Champions League. Όλα ανοικτά για το μέλλον του τεχνικού, Ρόγκερ Σμιντ. «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω», δήλωσε μετά το ματς με την Αρούκα. Με τις γνωστές απουσίες στο ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το 2 της Μπενφίκα για τα δεδομένα μας είναι χαμηλά. Κοιτάμε στα combo bets με το 1 και Over 1,5 να το βρίσκουμε στο ανεκτό όριο του 1.70 και να το πικάρουμε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr