Ποδόσφαιρο

Λιγκ 2 Σκωτίας: Στρανράερ - Ιστ Κίλμπραϊτ, στο ίδιο μοτίβο!

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 07:43

Ρεβάνς του πρώτου παιχνιδιού και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα για την άνοδο. 

Λιγκ 2 Σκωτίας: Στρανράερ - Ιστ Κίλμπραϊτ, στο ίδιο μοτίβο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Στρανράερ - Ιστ Κίλμπραϊτ.

A' ματς: Iστ Κιλμπράιντ - Στρανράερ 2 - 2.

Ρεβάνς του τελικού των πλέι οφ ανόδου-παραμονής στη Λιγκ 2. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια θα παίζει στη Λιγκ 2 την επόμενη σεζόν.

(17:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 238

Μία Νέα Άχαστη Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Στρανράερ

Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς… λογαριασμούς, μετά το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα. Η Στρανράερ (10η στη Β’ Σκωτίας) σε δέκα παιχνίδια έχει πετύχει μόνο μία νίκη και δεν βρίσκεται στην κατάσταση που επιθυμεί. Ευελπιστεί, πάντως, στην έδρα της, όπου έχει μία ήττα σε έξι αγώνες, να φτάσει στη νίκη και να παραμείνει στην κατηγορία. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

Ιστ Κίλμπραϊτ

Η Ιστ Κιλμπράιτ (1η στη Lowland League, 5η κατ.) στο πρώτο παιχνίδι δεν πήρε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε και καλείται στη ρεβάνς να πάρει τη νίκη στην έδρα της Στρανράερ και να ανέβει στη Β’ Σκωτίας. Σε πέντε παιχνίδια έχει μία ήττα, στα 20 τελευταία ματς μόνο σε ένα δεν έχει σκοράρει. Εκτός έδρας, έχει μία ήττα σε επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.6 3.2 2.35 2.02 1.65 1.4 2.57 1.54 2.17 1.44 1.24 1.35
Στρανράερ - Ιστ Κίλμπραϊτ / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι πως δεν μασάνε από τέτοια παιχνίδια και παίζουν ανοιχτά για να διεκδικήσουν τη νίκη. Ίδιο μοτίβο βλέπουμε και σήμερα. Goal/goal (1.57) στη Betshop.

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr