Ποδόσφαιρο

Β’ Νορβηγίας: Με τα γκολ στο Μος – Σταρτ

Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 - 00:00

Πληρώνουν καλά τα γκολ στο Μος – Σταρτ με το combo bet g/g και over 2,5 να είναι δελεαστικό

Β’ Νορβηγίας: Με τα γκολ στο Μος – Σταρτ

ΜΟΣ – ΣΤΑΡΤ

Η Μος πανηγύρισε το τρίτο της τρίποντο στο εκτός με την Ράουφος. Ήταν εξόχως αποτελεσματική στην επίθεση, ενώ αμυντικά έβγαλε προβλήματα που, ωστόσο, δεν τα πλήρωσε. «Έφαγε» αρκετές φάσεις από την αντίπαλό της, αλλά είχε σε τρομερή μέρα τον πορτιέρε, Ράνμαρκ. Μετρά πέντε σερί Over 2,5 εντός από πέρσι. Ενισχύθηκε αμυντικά με τον δανεισμό του στόπερ, Χάρισον από την KFUM. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Λορέν Μεντί.

Επιτέλους νίκησε η Σταρτ… Έσπασε το ρόδι στο εντός με την πρωτοπόρο Έγκερσουντ πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο! Προηγήθηκε δις μέχρι το 42’ και 6 λεπτά αργότερα βρέθηκε να χάνει με 2-3. Δεν το έβαλε κάτω, μετά το 60’ κυριάρχησε, πίεσε και έφθασε στην ανατροπή. Κανονικά ο βασικός κίπερ, Τόρκιλντσεν που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Ουκάνι (Α) και. Αν. Νίλσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ζευγάρι για γκολ και μ’ αυτά θα ασχοληθούμε. Αμφότερες έχουν το γκολ, αλλά ταυτόχρονα και κενά στα μετόπισθεν. Κοιτάμε προς το G/G και Over 2,5 σε απόδοση 1.87 στην Betshop.

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr