Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αργεντινής: Τέμπερλι - Ρίβερ Πλέιτ με συνδυασμό ασφαλείας!

Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 - 12:01

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για την αναμέτρηση Τέμπερλι - Ρίβερ Πλέιτ που έχει να κάνει με την φάση των «32» στο Κύπελλο Αργεντινής

Κύπελλο Αργεντινής: Τέμπερλι - Ρίβερ Πλέιτ με συνδυασμό ασφαλείας!

Το Κύπελλο Αργεντινής συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη (21/5) στο κουπόνι για στοίχημα υπάρχει μια αναμέτρηση με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

Πρόκειται για το ματς Τέμπερλι - Ρίβερ Πλέιτ το οποίο θα ξεκινήσει στις 03:10.

Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ για την φάση των «32». Θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Μαλβίνας Αρχεντίνας» της πόλης Μεντόσα και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατλέτικο Τεμπερλέι

Η Τέμπερλι νίκησε 4-3 στα πέναλτι τη Σαρμιέντο με την κανονική διάρκεια να έληξε 1-1 για να πάρει την πρόκριση.

Γύρισε στο κύπελλο μετά από τρία χρόνια. Προέρχετα από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Χιμνάσια Τίρο για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Ήταν η 2η σερί και γενική έχει μόλις τρεις ήττες στα 16 ματς που έχει δώσει. Είναι μέσα στην 10άδα του πίνακα της βαθμολογίας και είναι μια ομάδα που αν δεν προσεχθεί μπορεί να κάνει ζημιά.

Αγωνιστικά νέα

Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παίξει με το καλύτερο δυνατό σχήμα

Μία Νέα Άχαστη Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ρίβερ Πλέιτ

Η Ρίβερ Πλέιτ ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Εξκουρσιονίστας, την οποία νίκησε με 3-0.

Πέρσι αποκλείστηκε στην ίδια φάση από την Ταγέρες με ήττα 1-0. Το 2022 έμεινε εκτός από την Πατρονάτο στα προημιτελικά της διοργάνωσης φέρνοντας 2-2 στην κανονική διάρκεια ενώ έχασε στην διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα του Ντεμικέλις προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μπελγκράνο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Με νίκη έβγαλε την πρεμιέρα της, επίσης εντός, που ήταν το 3-0 επί της Σεντράλ Κόρδοβα.

Ενδιάμεσα είχε το επίσης εντός 2-0 επί της Λιμπερτάδ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες, όπου προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας ο επιθετικός Λανζίνι και αμφίβολος δίνεται ο μέσος Αλιέντρο. Δεν αποκλείονται αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Ντεμικέλις.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Ατλέτικο Τεμπερλέι - Ρίβερ Πλέιτ / Εκτίμηση

Η Ρίβερ Πλέιτ είναι το ξεκάθαρο φαβορί αρκεί να δει λίγο με σοβαρότητα το ματς και να έχει διάθεση. Ο συνδυασμός του διπλού με no goal δίνεται στο 1.83 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr