Ποδόσφαιρο

Β' Νορβηγίας: Με το 1.80 της Σόγκνταλ

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 01:19

Σε πολύ καλή κατάσταση η Σόγκνταλ, αξίζει να πικάρουμε τον 1 του 1.80 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ράουφος

Β' Νορβηγίας: Με το 1.80 της Σόγκνταλ

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΣΑΝΕ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Απολύτως δίκαιη η ήττα της Ασάνε από την Μιοντάλεν με 2-1. Βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη πριν το 10λεπτο και ξύπνησε μετά το 20’. Απείλησε δις έχοντας και δοκάρι (40’) και μείωσε πριν το ημίχρονο. Στο β’ είχε μία ανούσια κατοχή γλιτώνοντας στο 87’ από 3ο γκολ. Αμφίβολος ο Σκόλεβικ που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο ματς έπαιξε με παυσίπονα. Πιθανώς να ξεκινήσει ο χαφ, Τόρνες.

Η Βαλερένγκα άξιζε καλύτερης τύχης στο εντός με την Κόνγκσβινγκερ (0-2). Στο α’ ημίχρονο ήταν καλή, με φάσεις, αλλά αναποτελεσματική, ενώ πλήρωσε μία ολιγωρία σε στατική φάση για να δεχθεί το γκολ. Στο β’ μέτρια εικόνα με ανούσια κατοχή. Δέχθηκε το 2ο γκολ μετά το 70’ και όλα τελείωσαν. Μετρά 3 σερί no goal στο πρωτάθλημα και 4 Under 2,5 στα τελευταία 5 ματς. Ανέπαφη η εστία της μόλις σε 1 από τα 4 εκτός. Ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα οι παίκτες. Αμφίβολος ο Ελίας Χάγκεν (Μ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διαφωνούμε με τον μεγάλο φαβοριτισμό της Βαλερένγκα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Βγάζει προβλήματα στην άμυνα. Δύο στοιχεία αρκετά για να κοιτάξουμε αλλού. Το G/G του 1.54 στην Betshop είναι χαμηλό με το Over 2,5 μαζί, ωστόσο, αυξάνει σημαντικά την απόδοση.

ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Η Έγκερσουντ έχασε το αήττητο και έπεσε από την κορυφή στην έδρα της Σταρτ. Έβγαλε προβλήματα στην διαχείριση του ματς, αλλά και στην άμυνα. Βρέθηκε να χάνει νωρίς δύο φορές, το γύρισε σε 2-3, όμως στο τέλος ήταν πολύ παθητική με αποτέλεσμα να μείνει με άδεια χέρια. Μετρά «7 στα 7» g/g στο πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα έχει και «5 στα 7» g/g και over 3,5. Πέτυχε σημαντική χορηγικη συμφωνία για το γήπεδο. Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Μέλαντ (Α) και Σάλτε (Μ).

Ιδανική αυτόχειρας η Λέβανγκερ στο εντός με την Ράνχαϊμ (2-2). Προηγήθηκε στο 38’ με 2-0 και όμως δεν νίκησε μένοντας για 5η σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Κομβικό σημείο το 2-1 πριν το ημίχρονο. Στο β’ βγήκε με διάθεση να διαχειριστεί παρά να «καθαρίσει» το ματς και το «πλήρωσε». Μετρά «3 στα 4» over 3,5 εκτός, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει σκοράρει και στα 4. Νοκ άουτ ξανά αμυντικός Σίμεν Χάγκμπε που θα λείψει σημαντικό διάστημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κόντρα νεοφώτιστων χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Καλή η εικόνα και των δύο. No bet για pregame και βλέπουμε στο live.

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Πάτησε κορυφή η Κονγκσβίνγκερ με το σπουδαίο «διπλό» επί της Βαλερένγκα (2-0). Ήταν τυχερή, αλλά και αποτελεσματική. «Έφαγε» πολλές φάσεις από την αντίπαλό της, αλλά κράτησε το μηδέν. Κόντρα στην ροή προηγήθηκε με στατική φάση. Στο β’ πρόσεξε τα νώτα της, δεν πήρε ρίσκα και εκμεταλλεύτηκε την κόπωση των γηπεδούχων μετά το 70’ για να «καθαρίσει» το ματς. Μόνο σε 1 από τα 4 εντός έχει μηδέν παθητικό. Εξέτισε ο Χόλτερ (Μ), πιθανή η επιστροφή του Γκέρσον (Α).

Η Μιοντάλεν νίκησε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ στο εντός με την Ασάνε. Προηγήθηκε πριν το δεκάλεπτο με 2-0. Δεν πτοήθηκε από το 2-1. Στο β’ περίμενε την αντίπαλό της, διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της και μπορούσε να σκοράρει και 3η φορά. Έχει «6 στα 7» g/g στο πρωτάθλημα και 6 από τα 11 γκολ της τα έχει σημειώσει στο πρώτο μισάωρο. Χάνει την υπόλοιπη σεζόν ο ενίοτε βασικός Μπρίντερ Σινγκ (Ε). Αμφίβολοι ο αρχηγός Σβέεν και ο Σόλμπεργκ (Α)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι που νίκησαν και πάτησαν κορυφή. Ο 1 είναι χαμηλά, ωστόσο έχει αξία το combo 1Χ και Over 2,5 σε απόδοση 1.70 στην Betshop, με δεδομένο πως είναι σκληροτράχηλη και η Μιοντάλεν πουλώντας ακριβά το τομάρι της.

ΜΠΡΙΝΕ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Μπορούσε η Μπρίνε τον βαθμό στο γειτονικό ντέρμπι με την Σάντνες (2-1). Βρέθηκε να χάνει νωρίς, αλλά στην συνέχεια πήρε τα ηνία του ματς. Έκανε φάσεις και έφθασε στην ισοφάριση, αλλά η χαρά της κράτησε λίγο. Το γρήγορο 2-1 της έκοψε τα φτερά με συνέπεια να γνωρίσει την 3η σερί ήττα της εκτός. Μετρά «6 στα 8» n/g στο πρωτάθλημα. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Κρίγκερ, έτοιμος ο Χούσεμπο (Α).

Άνευ όρων παράδοση για την Άαλεσουντ στην Σόγκνταλ (0-2). Ματς που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Είχε προβλήματα στα μετόπισθεν ειδικά στο α’ μέρος, όπου βρέθηκε να χάνει με 0-2. Στο β’ προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις χωρίς να τα καταφέρει. Επτά ματς μαζί με το Κύπελλο χωρίς νίκη και δη από τις 10/4. Από 4 under και over 2,5 στο πρωτάθλημα. Με τις γνωστές απουσίες των τελευταίων αγώνων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ε, όχι και 1,64 ο 1 της Μπρίνε. Η Άαλεσουντ ναι δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά είναι ομάδα που προέρχεται από υποβιβασμό από την μεγάλη κατηγορία. Θα ρισκάρουμε με το Χ2 της διπλής ευκαιρίας στο 2.20 στην Betshop.

ΡΑΝΧΑΙΜ - ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ράνχαϊμ στην έδρα της Λέβανγκερ (2-2). Βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη, αλλά πήρε το Χ. Κομβικό σημείο στην αναμέτρηση το 2-1 του Χου στο 45’. Στο β’ δέχθηκε μία κάποια πίεση και χτύπησε στο τέλος εκμεταλλευόμενη την κόπωση των γηπεδούχων. Χωρίς νίκη σε 6 σερί με 0-4-2. Μετρά «7 στα 8» g/g στο πρωτάθλημα. Ερωτηματικό ο μέσος Περ Σίλιαν Σκιέλμπρεντ και ο χαφ, Έμιλσεν.

Δεύτερη σερί «αυτοκτονία» για την Στάμπαεκ. Μετά το 3-3 με την Μος από 3-0, ακολούθησε η ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τη Λιν (2-2), όπου ανέτρεψε στο 85’ το ματς και δέχθηκε την ισοφάριση στα χασομέρια. Βέβαια βάσει εικόνας ειδικά στο β’ μέρος, το Χ πρέπει να την ικανοποιεί, με δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετρώντας πέντε σερί Over 3,5. Αμφίβολος ο Δανός φορ Φρέντερικ Έλεγκορντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:H αμυντική λειτουργία και των δύο είναι για τα… θηρία. Το 2,26 στο Over 3,5 στην Betshop δελεάζει!

ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Ένα αποδοτικό πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετό στην Σόγκνταλ για να «καθαρίσει» στο εκτός την Άαλεσουντ και να «πατήσει» κορυφή. Προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο και στο β’ έπαιξε όσο χρειάστηκε για να μην κινδυνέψει παίρνοντας το τρίποντο. Μετρά «3 στα 3» εντός, έχει σκοράρει τα 8 από τα 13 γκολ της στο διάστημα 30’-45’. Αμφίβολος ο Φλο (Α), ετοιμοπόλεμοι οι χαφ, Κάσπερ Σκένες και Όσκαρ Μπόργκτορσον.

«Πλήρωσε» αστοχία η Ράουφος και αμυντικά κενά στο εντός με την Μος (0-2). Βρέθηκε να χάνει νωρίς, αλλά εν συνεχεία απείλησε. Έκανε φάσεις, αλλά δεν βρήκε γκολ. Το 2ο γκολ στο δεκάλεπτο του β’ μέρους της «έκοψε» τα πόδια και η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος. Μετρά «6 στα 8» under 2,5 στο πρωτάθλημα. Εξέτισε ο Γιαμάλ Χαρούνα (Α). Δύσκολα οι Φρέμσταντ (Α) και Μπάτζι (Ε).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Σόγκνταλ. Αποδίδει εξαιρετικά στο δημιουργικό κομμάτι. Είναι δικαίως το φαβορί στο ματς με το 1.80 στον 1 στην Betshop να είναι η επιλογή μας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr