Ποδόσφαιρο

Μπαράζ Α'-Β' Γερμανίας: Μπόχουμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ, άδικες οι αποδόσεις!

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 00:10

Η Μπόχουμ κουβαλάει το άγχος και τη πίεση, ενώ η Φορτούνα με τη φόρα της και τον ενθουσιασμός της, θέλει να αρπάξει την ευκαιρία. 

Μπαράζ Α'-Β' Γερμανίας: Μπόχουμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ, άδικες οι αποδόσεις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόχουμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Πρώτος αγώνας μπαράζ για μια θέση στη Bundesliga. Θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας στην έδρα της Ντίσελντορφ την Δευτέρα.

Μπόχουμ

Η Μπόχουμ στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν απογοήτευσε και ηττήθηκε δίκαια από την Βέρντερ. Τώρα πρέπει να σώσει την κατηγορία στα μπαράζ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Πρέπει γρήγορα να αλλάξει ψυχολογία και να θυμηθεί τον καλό εαυτό με τον οποίο έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες εντός (1/2/1) και αυτόν από την πρωταθλήτρια Λέβερκουζεν. Κυρίως πρέπει να συμμαζευτεί αμυντικά δεχόμενη +2 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Πάσλακ. Κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Φορτούνα Ντίσελντορφ

Με χατ-τρικ του Τζόλη η Φορτούνα την τελευταία αγωνιστική νίκησε με 3-2 το Μαγδεμβούργο. Ήταν δεδομένο ότι θα τερματίσει τρίτη στην κατηγορία και θα παίξει μπαράζ ανόδου. Μακριά από το γήπεδό της αυτή τη στιγμή έχει δύο σερί ισοπαλίες. Συνολικά είναι αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια (3/4/0) ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έντεκα (5/5/1). Διαθέσιμος μετά από τιμωρία είναι ο κεντρικός αμυντικός Ιγιόχα. Μοναδική απώλεια λόγω τραυματισμού είναι ο κεντρικός αμυντικός Ζίμπερτ (24 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.15 3.5 3.15 2.02 1.74 1.38 2.87 1.64 2.12 1.32 1.27 1.65
Μπόχουμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ / Εκτίμηση

Αδικείται από τις αποδόσεις η ομάδα του Τζόλη, αφού δεδομένα είναι καλύτερη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Η Μπόχουμ μπορεί να είνα ομάδα επιπέδου Bundesliga, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι αυτή που έχει το άγχος. Ο Τζόλης βγήκε πρώτος σκόρερ της 2ης κατηγορίας και βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Και εμείς θα τον στηρίξουμε.

Να σκοράρει ο Τζόλης (3.40) στη Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr