Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Με combo στο Μπεσίκτας – Τράμπζονσπορ

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 00:08

Δεν πείθει η Μπεσίκτας, όμως συχνά-πυκνά η Τράμπζονσπορ «λιποθυμά», επομένως βλέπουμε combo bet με γκολ ως πιο safe επιλογή

Κύπελλο Τουρκίας: Με combo στο Μπεσίκτας – Τράμπζονσπορ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Προστατεύοντας έξι βασικούς και έχοντας απουσίες η Μπεσίκτας έμεινε στο 2-2 εντός με την Χατάισπορ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα κατάφερε να «σώσει» τον βαθμό με γκολ-πέναλτι στο 90+7’ με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» για την διαιτησία. Έτσι πλέον ξέρει πως κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν χάσει στον τελικό και ταυτόχρονα την Κυριακή ηττηθεί από την Κασίμπασα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην αποστολή, τελικά, οι Γκεζάλ (ΜΕ) και Μουλέκα (Ε).

Δέκα κατακτήσεις

Μετρά 16 παρουσίες σε τελικό Κυπέλλου με 10 κατακτήσεις, τελευταία το 2021 με 2-0 επί της Αντάλια.

Πώς προκρίθηκε

Απέκλεισε τις Εγιούπσπορ (4-0, εντός), Αντάλια (1-2, εκτός), Κόνιασπορ (2-0) και στα ημιτελικά άφησε εκτός την Ανκαραγκουτσού με 0-0 εκτός και 1-0 εντός.

Η Τράμπζονσπορ έχει εξασφαλίσει το Europa League σφραγίζοντας το Σάββατο την 3η θέση στο πρωτάθλημα με το εκτός 1-0 επί της Μπασακσεχίρ παίζοντας με βασικούς. Μοιρασμένο το α’ μέρος, προηγήθηκε στο 45+2’. Ίδια εικόνα και στο β’ πανηγυρίζοντας, τελικά, το τρίποντο. Μετρά 15 παρουσίες σε τελικό με 9 κατακτήσεις και τελευταία το 2020! Εκτός ο φορ Ντεστάν λόγω τιμωρίας. Παίζουν οι Τσακίρ και Μεντί που είναι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα.

Με 37.000 φίλους της

Έχει πουλήσει ήδη 37.000 εισιτήρια για τον τελικό με τον πρόεδρο , Ντογάν να ευχαριστήσει δημοσίως τον κόσμο της ομάδας. «Παντού είναι Τραπεζούντα», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς προκρίθηκε

Απέκλεισε τις Μανίσασπορ (3-1, εντός), Γκεντσλέρ (1-2 εκτός στην παράταση) και Μπασακσεχίρ (1-0, εντός). Στα ημιτελικά άφησε εκτός την Καραγκιουμρούκ (3-2 εντός, 0-4 εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τελικός με όλα να παίζουν… Δεν πείθει η Μπεσίκτας, από την άλλη η Τράμπζονσπορ δείχνει αρκετά συμπαγής, αλλά ουκ ολίγες φορές σε τελικό έχει λιποθυμήσει. Θα πάμε σε combo. Θα πάρουμε το G/G και over 2,5 σε απόδοση 2.22 στην Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr