Ποδόσφαιρο

Β' Νορβηγίας: Φαβορί η Λιν, αλλά...

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 00:27

Σωστό το σετ αποδόσεων με φαβορί τη Λιν, αλλά η απόδοση στον 1 είναι χαμηλά για pregame στοίχημα.

Β' Νορβηγίας: Φαβορί η Λιν, αλλά...

ΛΙΝ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Η Λιν έμεινε αήττητη για 7ο σερί ματς παίρνοντας το ελάχιστο στο ντέρμπι με την Στάμπαεκ (2-2) βάσει εικόνας. Προηγήθηκε, βρέθηκε να χάνει αδίκως στο 85’ ούσα καλύτερη και με φάσεις και εν τέλει ισοφάρισε στο 90+5’. Μετρά πέντε σερί g/g στο πρωτάθλημα, ενώ έχει «4 στα 4» εντός έδρας. Δεν φαίνεται να προκύπτει πρόβλημα που να ανατρέπει τα πλάνα της.

Η Σάντνες πήρε το γειτονικό ντέρμπι με την Μπρίνε (2-1) βγάζοντας αποφασιστικότητα. Προηγήθηκε νωρίς, δεν τα έχασε στην ισοφάριση και απάντησε άμεσα. Ένα γκολ που έκοψε τα πόδια στην αντίπαλό της και της έδωσε το τρίποντο. Μετρά 7 σερί over 2,5 σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εκτός για καιρό ο βασικότατος αμυντικός Χέρμαν Κλέπα. Αμφίβολος ο βασικός μέσος, Ματίας Μόλντσκρεντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σωστό το σετ και ο φαβοριτισμός της Λιν, ωστόσο αποδόσεις στον 1 του 1.60 δεν θα μας ελκύουν. Προτιμότερο να περιμένουμε το live για να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ έχοντας σε πρώτο πλάνο τα 2-3 τέρματα, με δεδομένο πως η γηπεδούχος είναι αρκετά σφιχτή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr