Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Ολλανδίας: Με γκολ για την πρόκριση!

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 00:18

Οι γηπεδούχοι και τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την... τιμητική τους στις δύο αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού.

Πλέι οφ Ολλανδίας: Με γκολ για την πρόκριση!

Επαναληπτικοί αγώνες πλέι οφ, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οι δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση προκρίνονται στον τρίτο και τελικό γύρο με έπαθλο μια θέση στην Α' Κατηγορία.

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις πλέι οφ Ολλανδίας.

ΕΜΕΝ – ΜΠΡΕΝΤΑ

H Εμεν άργησε να... πάρει μπρος στην έδρα της Μπρέντα, σταδιακά όμως ισορρόπησε και στο φινάλε κατάφερε να απαντήσει (1-1). Η ισοπαλία πιστοποίησε την βελτίωση των τελευταίων εβδομάδων καθώς “τρέχει” ένα αήττητο επτά αγώνων. Διαθέσιμος ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Σμέιτς, γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Σχούτεν (μπακ) και Λαντού (εξτρέμ).

Η Μπρέντα προηγήθηκε αλλά στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και το... πλήρωσε, με την Εμεν να επιστρέφει στο ματς. Η ομάδα του φαν Χάστελ συνεχίζει πάντως αήττητη στα πλέι οφ (1-2-0) και συντηρεί τις ελπίδες επιστροφής στην Α' Κατηγορία μετά απο απουσία οκτώ ετών, παρότι στερείται συνέπειας στα μετόπισθεν όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Over 3,5 τα τρία από τα πέντε τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Έμεν... έμαθε να παίρνει αποτελέσματα εσχάτως και μπορεί να εκμεταλλευτεί την προβληματική αμυντική λειτουργία της Μπρέντα. “Παίζεται” ο άσος και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Επαναληπτικός αγώνας πλέι οφ, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ο νικητής θα αγωνιστεί με τον νικητή του Έμεν - Μπρέντα για μια θέση στην Α' Κατηγορία. Εντυπωσιακό διπλό για την Εξέλσιορ που παρουσιάστηκε άκρως αποτελεσματική στη Χάγη, είχε σε σπουδαία βραδιά τον τερματοφύλακα φαν Χάσελ και πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση. Over και τα επτά τελευταία ματς.

Η Ντεν Χάαγκ σπατάλησε σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο δέκαλεπτο, αλλά εν τέλει δέχτηκε δύο γκολ σε λιγότερο απο δέκα λεπτά και παρότι κυριάρχησε στην επανάληψη, περιορίστηκε στη μείωση του σκορ. Η ομάδα του Ντάριε Κάλεζιτς είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, μετρά πάντως τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Εξέλσιορ έχει τον πρώτο λόγο και η Ντεν Χάαγκ είναι... αναγκασμένη να ρισκάρει. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr