Ποδόσφαιρο

A' Βελγίου: Αντίο με γκολ!

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 00:58

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την... τιμητική τους στις αδιάφορες βαθμολογικά αναμετρήσεις των πλέι οφ Κόνφερενς Λιγκ.

A' Βελγίου: Αντίο με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις πλέι οφ Βελγίου.

ΛΕΟΥΒΕΝ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Η Λέουβεν πήρε περισσότερα ρίσκα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να απαντήσει στη Σιντ Τρουίντεν σε ένα ματς που θα... ξεχαστεί γρήγορα. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στα πλέι οφ παρότι ουσιαστικά δεν κατάφερε να διεκδικήσει την πρωτιά και η θετική εικόνα πιστώνεται στον τεχνικό Γκαρσία που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της κατηγορίας.

Η Βέστερλο είχε διάθεση, προσπάθησε να απαντήσει στη Μαλίν, αλλά ήταν άτυχη (δοκάρι) και σε αντεπίθεση στο φινάλε δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Τα πλέι οφ κύλησαν αποκαρδιωτικά για την ομάδα του Μπαρτ Χοορ (υπηρεσιακός) που παρέμεινε χωρίς νίκη και στις εννέα αγωνιστικές και απο νωρίς τέθηκε εκτός μάχης για την πρωτιά. Over τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς, μετρά πέντε σερί εκτός έδρας ήττες!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η... φόρμα “φωτογραφίζει” τον άσο αλλά δεν θα μπλέξουμε με σημείο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς στο φινάλε του πρωταθλήματος. Το over 3,5 προσφέρεται στο 2.19 στη Betshop.

ΜΑΛΙΝ -ΣΤΑΝΤΑΡ

Η Μαλίν παρουσιάστηκε πειθαρχημένη στο Βέστερλο, γλίτωσε απο δοκάρι στο 1-0 και εν τέλει επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς απο το “Κάουπχε”. Πρώτη νίκη μετά απο δύο αγωνιστικές, απο καιρό βέβαια έχει χάσει κάθε ελπίδα για την πρωτιά και ουσιαστικά έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου όπου αναζητά νέο τεχνικό. Γκολ/γκολ με over και τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Σταντάρ είχε δοκάρι στο 1-1, αλλά εν τέλει κατέρρευσε στο τελευταίο 25λεπτο συνεχίζοντας τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα στα πλέι οφ. Πασχίζει να βρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα, ο τεχνικός Λέκο προανήγγειλε την αποχώρηση του, ενώ οι οπαδοί απαιτούν αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη, over 3,5 τα τέσσερα απο τα έξι τελευταία ματς.

EKTIMHΣΗ: Και οι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές ενώ εσχάτως αρέσκονται στα υψηλά σκορ. Ποντάρουμε σε οver 1,5 στο πρώτο ημίχρονο στο 2.35 στο Pamestoixima.gr.

ΓΑΝΔΗ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Γάνδη γλίτωσε απο δοκάρι στο 1-1 αλλά στο τελευταίο 25λεπτο επέβαλλε τον ρυθμό της και επικράτησε εύκολα στη Λιέγη. Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά εξασφαλίζοντας άνετα την πρωτιά του ομίλου και πλέον... περιμένει την 5η του ομίλου 1-6 για τον τελικό γύρο των πλέι οφ όπου θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γκολ/γκολ και over τα εννέα απο τα δέκα τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Σιντ Τρουιντεν προηγήθηκε αλλά δέχτηκε άμεσα το γκολ και δεν έδειξε διάθεση να διεκδικήσει κάτι παραπάνω απο το ματς με τη Λέουβεν που θα ξεχαστεί γρήγορα. Τα “καναρίνια” συμπλήρωσαν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα σε ένα θετικό φινάλε μιας μέτριας πάντως σεζόν. Ο τεχνικός Φινκ θα διατηρηθεί στον πάγκο και εσχάτως έχει ξεκινήσει τους πειραματισμούς.

EKTIMHΣΗ: Η Γάνδη έχει βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά ουσιαστικά θα προσπαθήσει να αποφύγει τα ρίσκα καθώς ακολουθεί νέος γύρος πλέι οφ. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο “διαβασμένο” 1.79 ( Betshop).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr