Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σλοβενίας: Ρογκάσκα-Γκόριτσα, τελικός... β' κατηγορίας!

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 01:11

Η Ρογκάσκα που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και η Γκόριτσα που επίσης αγωνίζεται στην Β' Σλοβενίας μονομαχούν απόψε στον τελικό κυπέλλου!

Κύπελλο Σλοβενίας: Ρογκάσκα-Γκόριτσα, τελικός... β' κατηγορίας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρογκάσκα - Γκόριτσα

Ο τελικός του Κυπέλλου Σλοβενίας είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στην ουδέτερη Λιουμπλιάνα.

Στα μόλις τρία ματς που έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, η Γκόριτσα μετράει ισάριθμες νίκες (όλες με συνδυασμό γκολ-γκολ και over).

Ρογκάσκα

Η Ρογκάσκα θα αγωνιστεί υπό την επήρεια του σοκ του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία, Παρόλο που τερμάτισε στην όγδοη θέση έπειτα από μεγάλη μάχη δεν μπόρεσε να παρουσιάσει φάκελο βιωσιμότητας για την επόμενη σεζόν και υποβιβάστηκε στα χαρτιά. Στα ημιτελικά κυπέλλου παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπέλτιντσι, στην κανονική διάρκεια και στην παράταση αλλά επικράτησε στα πέναλτι με 5-3.

Γκολ-γκολ

Είναι ομάδα που αρέσκεται σε επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει αλλά και δέχεται τέρματα με μεγάλη άνεση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Χωρίς απουσίες.

Γκόριτσα

Η Γκόριτσα είναι μια ιστορική ομάδα της Σλοβενίας που όμως τα τελευταία χρόνια παραμένει εγκλωβισμένη στην δεύτερη κατηγορία, Και έτος έκανε την προσπάθεια για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια αλλά λύγισε στο φινάλε και απέτυχε. Προφανώς η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί στόχο και παρηγοριά για τους γαλάζιους, που στα ημιτελικά πήραν ισοπαλία 2-2 στην έδρα της ανώτερης Μούρα και στην συνέχεια ολοκλήρωσαν την υπέρβαση κερδίζοντας στα πέναλτι με 5-4.

Μπάζει πίσω

Η άμυνα στοίχισε την άνοδο, όπως αποδείχθηκε στα τελευταία ματς της σεζόν που δεν κέρδισε σε τέσσερα μαζεμένα παιχνίδια. Τα τρία εξ’ αυτών εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι δεν θα αλλάξει η αρχική ενδεκάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.67 3.65 4.15 1.87 1.77 1.32 2.87 1.77 1.87 1.14 1.19 1.97
Ρογκάσκα - Γκόριτσα / Εκτίμηση

Στο 1,95 ο άσος, με την Ρογκάσκα όντως να είναι πιο ποιοτική. Βέβαια σε τελικούς ούτως ή άλλως τα πράγματα είναι ανοιχτά, θα πάμε στο combo 1Χ με over 1,5 και νικητής τροπαίου Ρογκάσκα στο 1,90 της Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr