Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Καϊζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν, έτοιμη για νταμπλ!

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 00:52

Μετά την ψυχρολουσία της απώλειας του Γιουρόπα Λιγκ από την Αταλάντα, που έσβησε και το όνειρο ενός ονειρικό τρεμπλ, οι «Ασπιρίνες» θέλουν να εξιλεωθούν κατακτώντας το Κύπελλο Γερμανίας απέναντι στη σαφώς υποδεέστερη Καϊζερσλάουτερν. 

Κύπελλο Γερμανίας: Καϊζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν, έτοιμη για νταμπλ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καϊζερσλάουτερν - Λεβερκουζεν.

21:00, Cosmote Sport 2

Κωδικός ΟΠΑΠ: 441

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καϊζερσλάουτερν

Η Κάιζερσλαουτερν είδε τρεις προπονητές να περνάνε από τον πάγκο και τελικά κλείδωσε την παραμονή στην δεύτερη κατηγορία με τον Φούνκελ. Ο κόουτς πάντως στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει από την ομάδα, ωστόσο θέλει έχοντας κάνει το «κάτι παραπάνω». Φυσικά η «Λάουτερν» είναι το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στην αήττητη Λεβερκούζεν ενώ και η πορεία της στο κύπελλο, σαφώς την ευνόησε καθώς απέκλεισε μόνο μια ομάδα πρώτης κατηγορίας στον δρόμο για τον τελικό που και αυτή υποβιβάστηκε, την Κολωνία. Έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο (1990, 1996).

Αμφίβολος ο «φονικός» Άχε

Στην διάθεση του κόουτς Φούνκελ τέθηκε ο μπακ Τουρέ (14 ματς/2 γκολ/3 ασίστ) μετά από ποινή που εξέτισε. Δύσκολο όμως να παίξει ο πρώτος σκόρερ Αχε (28 ματς/17 γκολ/1 ασίστ), ο οποίος υποφέρει από πρόβλημα στον αχίλλειο, και μαζί του «πονάει» και η Καϊζερσλάουτερν.

Πιθανή ενδεκάδα: Κραλ, Τουρέ, Τόμιακ, Ελβεντί, Ζίμερ, Κάλοτς, Ρασλ, Πούχατς, Ρίτερ, Ρεδόντο, Χάνσλικ.

Μία Νέα Άχαστη Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Λεβερκούζεν

Ψυχρολουσία για τις «Ασπιρίνες» στο Europa League και απώλεια του τρεμπλ από την Αταλάντα με 3-0. Τώρα, στο τελευταίο παιχνίδι σε μια απίστευτη, ιστορική σεζόν, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ετοιμάζεται τώρα και για το δεύτερο κύπελλο (1993 το μοναδικό). Η ήττα από την Αταλάντα ήταν η πρώτη μετά από πενήντα ένα παιχνίδια (42/9/1).

Με Κόβαρ στην εστία

Ο τερματοφύλακας Κόβαρ ήταν βασικός στον τελικό του Europa League και λογικά θα κρατήσει τη θέση του. Ο πρώτος τερματοφύλακας Χραντέτσκι θα μείνει πιθανότατα στον πάγκο. Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Πιθανή ενδεκάδα: Κόβαρ, Κοσούνου, Τα, Ταπσοντά, Φρίμπονγκ, Αντριχτ, Τσάκα, Γκριμάλντο, Χόφμαν, Μπονιφάς, Βιρτς


ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
13 7.85 1.15 3.45 1.28 1.92 1.81 1.92 1.78 4.85 1.06
Καϊζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν / Εκτίμηση

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί καθώς η "πληγωμένη" Λεβερκούζεν έχει ιδανική ευκαιρία να αφήσει πίσω της τον χαμένο ευρωπαϊκό τελικό και να "κλείσει" με το δεξί μια ήδη θετική χρονιά. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές και θα επιλέξουμε σε συνδυαστικές επιλογές, 'κυνηγώντας" μια πιο αποδεκτή τιμή. Το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο με συνδυαστικό over πλήρώνει στο 1.89 στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr