Ποδόσφαιρο

Betsson: Τελικός του FA Cup με Σίτι-Γιουνάιτεντ να παίζουν για την κούπα!

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 08:31

Στο «Wembley» κοντράρονται η Μάντσεστερ Σίτι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup και είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που οι δύο ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο.

Betsson: Τελικός του FA Cup με Σίτι-Γιουνάιτεντ να παίζουν για την κούπα!

Πέρυσι το πήρε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά την κατάκτηση της Premier League κυνηγάει ακόμη ένα νταμπλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να στερήσει τη χαρά από τη γειτόνισσά της. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σαφές φαβορί στις αποδόσεις. Πιο αναλυτικά, η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 1,32** την στιγμή που η επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τοποθετείται στο 8,82** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ντέρμπι είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό γεγονός.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα προγνωστικά φυσικά επηρεάζονται από τα στατιστικά. Η Μάντσεστερ Σίτι τερμάτισε με 31 βαθμούς περισσότερους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα Αγγλίας, ενώ τη νίκησε και στις δύο αναμετρήσεις τους σε αυτή την αγωνιστική περίοδο – 3-0 εκτός έδρας τον περασμένο Οκτώβριο και 3-1 εντός έδρας τον Μάρτιο. Συνολικά, στην προϊστορία των ομάδων του Μάντσεστερ καταγράφονται 78 νίκες της Γιουνάιτεντ, 61 της Σίτι και 53 ισοπαλίες με 273-272 τέρματα υπέρ της Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι αφού πέτυχε κάτι που δεν είχε συμβεί άλλοτε στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου, δηλαδή τέσσερις σερί κατακτήσεις του τίτλου της κορυφαίας κατηγορίας, τώρα αναζητά άλλη μια πρωτιά. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της χώρας μια ομάδα δεν έκανε διαδοχικά νταμπλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προέρχεται από την περσινή κατάκτηση του τρεμπλ και θέλει να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στα κιτάπια της. Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 7 Κύπελλα Αγγλίας.

Βέβαια, η αποστολή της δεν είναι εύκολη και στο εσωτερικό της αντιλαμβάνονται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τους περιμένει με ακονισμένα τα ξίφη της. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως η Σίτι σε 90λεπτο και παράταση έχει παραμείνει αήττητη από τον περασμένο Δεκέμβριο και σ' αυτό το διάστημα έχασε μόνο μια φορά στα πέναλτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, θέλει τον τίτλο προκειμένου να βρει ένα στήριγμα για να αρχίσει να «χτίζει». Μετά τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της και τη διοίκησή της, προσέλαβε στελέχη με πλούσιο παρελθόν στον οργανισμό της Μάντσεστερ Σίτι για να τη βοηθήσουν να σηκώσει κεφάλι. Υπάρχουν πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα παρθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας μπορεί να έχει βαρύνουσα σημασία. Μια από αυτές έχει να κάνει με το μέλλον του προπονητή Έρικ τεν Χαχ, ενώ πολλοί παίκτες ήδη είναι προς παραχώρηση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει 12 FA Cup.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το στοίχημα δεν είναι μονάχα αγωνιστικό, αλλά και νοητικό. Ιδίως στην περίπτωση της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τα πάρτι και τους πανηγυρισμούς θα πρέπει να γυρίσει και πάλι τον διακόπτη κι έπειτα από μια πολύ κοπιαστική σεζόν όπου ήδη κατέκτησε 3 τίτλους (UEFA Super Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, Premier League) θα πρέπει να βρει το κίνητρο και τη διάθεση να αντιμετωπίσει μια ομάδα που την περιμένει με άγρια διάθεση για να πάρει το αίμα της πίσω. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Μάντσεστερ Σίτι δεν υπολογίζει στον κίπερ Έντερσον, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μαλάσια, Μαγκουάιρ, Λίντολοφ, Σο και τον μεσοεπιθετικό Μάουντ.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 3,5 γκολ πληρώνει 2,35** (από 2,15), το Over 12,5 κόρνερ 2,80** (από 2,55) και το Over 3,5 κάρτες των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνει στο 3,40** (από 3,10). Επίσης, η νίκη της Σίτι με τις δύο ομάδες να σκοράρουν και γκολ από τον Erling Haaland ανεβαίνει στο 3,60** (από 3,25). Τέλος, με Σούπερ Ενίσχυση δίνεται από την Betsson το να σκοράρει ο Kevin De Bruyne με 4,55** (από 3,80) και το να πετύχει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 4,30** (από 3,60).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr