Ποδόσφαιρο

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, “σφαγή” για την κούπα!

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 02:35

Σίτι και Γιουνάιτεντ κονταροχτυπιούνται στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και οι "κόκκινοι διάβολοι" μόνο αν νικήσουν θα παίξουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν!

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, “σφαγή” για την κούπα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο Γουέμπλεϊ, αγωνίζονται το Σάββατο Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γ., στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, για δεύτερη σερί σεζόν. Ο τελικός είναι βεβαίως νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

17:00, Cosmote Sport 3 HD

Κωδικός ΟΠΑΠ: 355

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, κέρδισε τη Γουέστ Χαμ 2-1 εντός και κατέκτησε τέταρτο σερί πρωτάθλημα, οπότε θέλει να γίνει η πρώτη στην ιστορία με δύο σερί νταμπλ, έχοντας νικήσει πέρσι τη Γιουνάιτεντ στον τελικό. Μετρά επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 11 συνεχόμενες στο Κύπελλο. Ο Φόντεν έχει 9 γκολ, 1 ασίστ στα εννέα τελευταία παιχνίδια του και έξι γκολ στα τελευταία πέντε με Μάντσεστερ Γ. Ο Φόντεν έχει τρεις ασίστ σε τελικούς Κυπέλλου. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Έντερσον, θα παίξει στη θέση του ο Ορτέγκα.

Πιθανή σύνθεση: Ορτέγκα – Γουόκερ, Ακάντζι, Ρ. Ντίας, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Κόβατσιτς – Μπ. Σίλβα, Ντε Μπράουνε, Φόντεν - Χάαλαντ.

Μία Νέα Άχαστη Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ τερμάτισε όγδοη στο πρωτάθλημα και μόνο με κατάκτηση Κυπέλλου θα βγει Ευρώπη (Γιουρόπα Λιγκ), με τον Έρικ Τεν Χαχ να παίζει τη θέση του. Θέλει το 13ο Κύπελλο, αλλά έχει χάσει τέσσερις από τους τελευταίους πέντε τελικούς. Φέτος έχει 19 ήττες και 84 γκολ παθητικό σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία σεζόν που έχασε 20 ματς, το 1973-74. Ο Ράσφορντ, έχει πετύχει έξι γκολ με Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, στα τέσσερα από αυτά άνοιξε το σκορ. Εκτός Μαλάσια, Σο, (μπακ), Μάουντ (μέσος), αμφίβολοι Μαγκουάιρ, Λίντελοφ (μπακ), Μαρσιάλ (επιθετικός).

Πιθανή σύνθεση: Ονάνα – Μπισάκα, Μαρτίνες, Βαράν, Ντάλοτ - Μάινου, Κασεμίρο- Αμάντ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο - Χέιλουντ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 5.75 8 2.77 1.4 1.68 2.1 1.67 2.07 1.07 1.13 3.35
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Δεν αμφισβητείται η ανωτερότητα της Σίτι, μετά το μοναδικό επίτευγμα της κατάκτησης τεσσάρων σερί πρωταθλημάτων έχει μοναδική ευκαιρία για δεύτερο διαδοχικό νταμπλ γράφοντας πάλι ιστορία. Και οι “κόκκινοι διάβολοι” θα τα δώσουν όλα κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα, δύσκολα όμως θα κάνουν την έκπληξη. Πάμε με άσο από ημίχρονο συνδυαστικά με over 1,5 γκολ αγώνα, στο 2,15 από το pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr