Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γαλλίας: Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν: Παιχνίδι με τα γκολ

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 13:09

Η Λυών κοντράρεται με την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Παρί, θα κινηθούμε στο G/G.

Κύπελλο Γαλλίας: Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν: Παιχνίδι με τα γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν.
22:00

Ντεπόρτες Ικίκε

* Τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας, σε ουδέτερο έδαφος, στην «Ντέκαθλον Αρένα» στην πόλη Βιλενέβ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Στο Σαμπιονά: Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4 (3/9) και Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών 4-1 (21/4).

Η Λανς τερμάτισε στην 6η θέση, πραγματοποιώντας εντυπωσιακό φίνις με τέσσερις διαδοχικές νίκες, έξι σε επτά ματς. Επίσης, σε έντεκα αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει μόνο μία ήττα και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον τελικό, όπου σε σε 8 παρουσίες έχει 5 Κύπελλα.
Εφεση στο Over 2,5
Τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν έρθει Over 2,5. χωρίς προβλήματα.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Πέρι – Μέιτλαντ, Ο’ Μπράιαν, Τσαλέτα, Ταλιαφίκο – Μάτιτς, Τολισό, Κακερέ – Μπενραμά, Νουάμαχ, Λακαζέτ.

Κόλο Κόλο

H Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναμενόταν, έφτασε με άνεση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με διαφορά εννέα βαθμών από τη 2η Μονακό. Ωστόσο, για μία ακόμη σεζόν, δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αποτελεί τον διακαή πόθο της, μένοντας εκτός στα ημιτελικά από την Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας δύο ήττες με 0-1.
Για το νταμπλ
Ευελπιστεί να φτάσει στο νταμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου είναι πολυνίκης του θεσμού με 14 τρόπαια σε 19 συμμετοχές. Εκτός ο αμυντικός Ερνάντες (27/1).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Μέντες – Εμερί, Ρουΐς, Βιτίνια - Μπαρκολά, Μ’ Μπαπέ, Ντεμπελέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 3.35 1.98 2.07 1.64 1.41 2.6 1.54 2.25 1.67 1.24 1.25
Ντεπόρτες Ικίκε - Κόλο Κόλο / Εκτίμηση

Προφανώς, η Παρί έχει το προβάδισμα, αλλά η απόδοση είναι χαμηλή. Η Λυών βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θα επιλέξουμε το G/G.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr