Ποδόσφαιρο

Λιντς – Σαουθάμπτον: Under στον τελικό

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 10:11

Αμφίρροπος αναμένεται ο τελικός πλέι – οφ της Τσάμπιονσιπ στο Γουέμπλεϊ.

Λιντς – Σαουθάμπτον: Under στον τελικό

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λιντς - Σαουθάμπτον.

Λιντς

Η Λιντς, δεν τελείωσε καλά την κανονική περίοδο, αλλά δεν δέχτηκε γκολ στα ημιτελικά από τη Νόριτς και θα διεκδικήσει άμεση επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε (ο οποίος έχει ανέβει δύο φορές στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Νόριτς), δεν έχει κερδίσει ποτέ όμως άνοδο μέσω πλέι – οφ, έχοντας χάσει τρεις τελικούς προηγουμένως.

Έχει χάσει και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Γουέμπλεϊ, με τελευταία νίκη εκεί το 1992 στο Κομιούνιτι Σιλντ. Ο Σάμερβιλ, έχει 20 γκολ και 9 ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα. Λείπει ο Στράουκ (μπακ) και ο επιθετικός Μπάμφορντ.

Πιθανή ενδεκάδα: Μελιέ - Γκρέι, Ρόντον, Άμπαντου, Φίρπο - Γκρούεφ, Καμαρά - Νιόντο, Ριτέρ, Σάμερβιλ - Πιρού.

Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον του Ράσελ Μάρτιν, θα διεκδικήσει άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της μέσω τελικού πλέι – οφ. Είναι η μοναδική ομάδα φέτος που κέρδισε και στους δύο γύρους της κανονικής περιόδου τη Λιντς. Έχει χάσει όμως πέντε σερί και οκτώ από τα τελευταία δέκα παιχνίδια στο Γουέμπλεϊ.

Ο Άνταμ Άρμστρονγκ, με 23 γκολ φέτος, έχει σκοράρει τέσσερις φορές στα τελευταία τρία ματς που ξεκίνησε με Λιντς, τις τρεις φέτος. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπαζούνου (παίζει ο ΜακΚάρθι), ο μπακ Λαριός και ο μέσος – κλειδί, Σ. Άρμστρονγκ.

Πιθανή ενδεκάδα: ΜακΚάρθι - Ουόκερ - Πίτερς, Χάργουντ - Μπέλις, Μπεντνάρεκ, Στίβενς - Ντάουνς, Αρίμπο, Σμόλμποουν - Μπρουκς, Άνταμς, Άρμστρονγκ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.35 3.15 1.85 1.87 1.32 3.1 1.67 2.08 1.34 1.31 1.62
Λιντς - Σαουθάμπτον / Εκτίμηση

Το ματς των 170 εκατ. λιρών είναι αμφίρροπο και δεν αποκλείεται να κριθεί στο ένα και μοναδικό γκολ, καθώς οι δύο ομάδες μπορεί να είναι καλές επιθετικά, αλλά η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη. Oι εννέα από τους 11 προηγούμενους τελικούς, είχαν λήξει με under 2.5 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr