Ποδόσφαιρο

Μπαράζ Γερμανίας: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ, τσεκάρει το εισιτήριο ανόδου

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 09:04

Μεθυσμένη πολιτεία το Ντίσελντορφ, μετά τον πρώτο αγώνα και ετοιμάζεται να... καταπιεί την Μπόχουμ, για να δει την Φορτούνα να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Bundesliga.

Μπαράζ Γερμανίας: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ, τσεκάρει το εισιτήριο ανόδου

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ.

21:30 Novasports 3
Κωδ. ΟΠΑΠ: 633

Στο μπαράζ συμμετέχουν η δέκατη-έκτη ομάδα της πρώτης κατηγορίας με αντίπαλο την τρίτη καλύτερη ομάδα της δεύτερης. Τα παιχνίδια είναι διπλά και το δεύτερο ματς γίνεται στην έδρα της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας. Σε αυτούς τους διπλούς αγώνες μετράει το συνολικό σκορ. Αν υπάρχει ισοπαλία στο σύνολο πάμε σε παράταση και αν και εκεί δεν υπάρχει νικητής τότε όλα κρίνονται στα πέναλτι.

Πρώτος αγώνας: Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3

Φορτούνα Ντίσελντορφ

Ήταν αρκετοί αυτοί που θεωρούσαν ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο πριν την εκκίνηση της χρονιάς και πλέον βρίσκεται μια ανάσα απ’ το να το πετύχει. Τρομερή παράσταση και νίκη με 3-0 στην έδρα της Μπόχουμ την Πέμπτη. Τελευταίο ματς για την ομάδα του Ντάνιελ Τιουνέ, εντός έδρας, όπου αυτή τη στιγμή μετράει έξι συνεχόμενες νίκες κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από δεκατέσσερα χρόνια. Συνολικά η Φορτούνα είναι αήττητη στο γήπεδό της στους τελευταίους επτά αγώνες (6/1/0). Νέα απώλεια ο βασικός αριστερός μπακ Γκαβορί (25/0). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός χαφ Σούσο (3/0), τέταρτο ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ζίμπερτ (24/1).

Μπόχουμ

Στα μέσα της σεζόν φαινόταν ότι δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει στην Μπούντεσλιγκα αλλά τελικά ετοιμάζεται για την δεύτερη κατηγορία από την επόμενη σεζόν. Άλλη μία κάκιστη εμφάνιση και εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, που τερμάτισε 3η στη δεύτερη κατηγορία. Ο νέος κόουτς Χάικο Μπούτσερ, παιδί του συλλόγου, δεν έχει την εμπειρία του αντίπαλου κόουτς. Εκτός έδρας έχει μια νίκη στους τελευταίους δέκα αγώνες (1/1/8). Σοκ στην ομάδα με την είδηση ότι ο βασικός τερματοφύλακας και αρχηγός Ρίμαν (33 ματς/4 μηδέν στην εστία) δεν θα βοηθήσει στα μπαράζ με απόφαση της διοίκησης. Απουσιάζουν οι μέσο-επιθετικοί Φέρστερ (13 ματς) και Κουάρτενγκ (11 ματς/1 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.6 3.35 2.4 1.52 1.55 2.32 1.47 2.5 1.3 1.25 1.74
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ / Εκτίμηση

Ενενήντα λεπτά από την άνοδο απέχει η Φορτούνα Ντίσελντορφ, που δεν φαινόταν για ομάδα μικρότερης κατηγορίας απέναντι στη Μπόχουμ και με τις επιδόσεις που έχει στην έδρα της, δείχνει πως τίποτα δεν μπορεί να στραβώσει. Οι φιλοξενούμενοι θα επιτεθούν από το ξεκίνημα για την ανατροπή, όμως δεν φαίνονται ικανοί να πετύχουν κάτι τόσο μεγάλο. Λόγω έδρας, ψυχολογίας, αλλά και απόδοσης, αξίζει ο άσος στο 2,24 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr