Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Ολλανδίας: Μπρέντα – Εξέλσιορ, “ξεφεύγει” το σκορ!

Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 - 10:58

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα… ξίφη τους για μια θέση στον “ήλιο” της πρώτης κατηγορίας και τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν ήδη την… τιμητική τους στη στοιχηματική αγορά.

Πλέι οφ Ολλανδίας: Μπρέντα – Εξέλσιορ, “ξεφεύγει” το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Mπρέντα – Εξέλσιορ Ρότερνταμ.

Πρώτος αγώνας τελικής φάσης πλέι οφ, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ρεβάνς στις 6/2.
Η ομάδα που θα επικρατήσει θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία την επόμενη σεζόν.
21:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 857

Μπρέντα

Εντυπωσιακή πρόκριση για τη Μπρέντα που παρά την ισοπαλία στον πρώτο αγώνα, ήταν εξαιρετική στη ρεβάνς στο Εμεν (3-0 και πήρε επιβλητικά το εισιτήριο για τον τρίτο και τελικό γύρο συντηρώντας το όνειρο για επιστροφή στην Α’ Κατηγορία μετά απο πέντε χρόνια. Έχει ανεβάσει για τα καλά την απόδοση της, είναι αήττητη στα πλέι οφ (3-1-0) ενώ γενικότερα συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς ήττα.
Πανέτοιμη
Χωρίς νέα προβλήματα, μακροχρόνια απουσιάζουν οι Φετ, Λέιμανς (μέσοι), Σεϊντζού (εξτρέμ), Τροστ (τερματοφύλακας). Διαθέσιμος μετά απο πολύμηνη απουσία ο βασικός τερματοφύλακας στο ξεκίνημα της σεζόν, Κόρτσμιτ.

Εξέλσιορ

Άστραψε και… βρόντηξε η Εξέλσιορ που μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, ήταν εντυπωσιακή στη ρεβάνς όπου… σκόρπισε (7-1) τη Ντεν Χάαγκ. Οι Κράλινχερς με δύο στα δύο και 9-2 γκολ στα πλέι οφ ανέκτησαν την χαμένη αυτοπεποίθηση από το προβληματικό φινάλε στην Α’ Κατηγορία και “κουβαλούν” πλέον τον τίτλο του φαβορί για να διατηρηθούν στα “΄μεγάλα” σαλόνια. Over και τα τελευταία 14 εκτός έδρας ματς.
Τα… γνωστά
Γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Χάρτχιες (μ.). Φερνάντεζ (ε), Πιερι (α.).

https://www.youtube.com/watch?v=-en5m9U43Hk&ab_channel=KeukenKampioenDivisie

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 3.55 2.6 2.22 1.58 1.5 2.4 1.48 2.4 1.41 1.23 1.5
Μπρέντα - Εξέλσιορ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες εντυπωσιάζουν στα πλέι οφ όπου σκοράρουν με περίσσια άνεση. Το σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και δεν θα… μπλέξουμε με σημείο επιλέγοντας τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο 1.85 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr