Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Αφρικής: Μπενίν - Νιγηρία, με ένα πρέπει!

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 - 00:51

Η Νιγηρία θέλει νίκη όπως και δήποτε απόψε και είναι αποφασισμένη να τη κυνηγήσει κόντρα στο ενθουσιώδες Μπενίν! 

Προκριματικά Αφρικής: Μπενίν - Νιγηρία, με ένα πρέπει!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπενίν - Νιγηρία.

19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 859

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπενίν

Το Μπενίν την Πέμπτη αγωνιστήκε κόντρα στη Ρουάντα μέσα στην έδρα του. Σε αυτό το ματς κυνηγούσε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, καθώς είχαν προηγηθεί η ήττα 1-2 από τη Νότιο Αφρική και η ισοπαλία 0-0 με το Λεσότο. Τελικά τα κατάφερε και κέρδισε έστω και δύσκολα με 1-0. Δίκαιη νίκη αφού ήταν η μόνη ομάδα μέσα στο γήπεδο που την έψαξει και προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο. Εξάλλου ήταν και το ισχνό φαβορί στην αναμέτρηση.

Αγωνιστικά νέα

Τον περασμένο Μάρτιο έδωσε δύο φιλικά, έχασε 0-1 από τη Σενεγάλη και έφερε 2-2 με την Ακτή Ελεφντοστού. Πριν το ματς της Πέμπτης, δεν είχε νίκη σε οκτώ ματς, ενώ σε 15 παιχνίδια είχε μόλις μία επιτυχία.

Νιγηρία

Η Νιγηρία την Παρασκευή έδινε σημαντικό παιχνίδι εντός έδρας με τη Ν. Αφρική. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες τελικά μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1 της αναμέτρησης. Αν κάποια άξιζε περισσότερο τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, αυτή ήταν η Νιγηρία. Δεν κατάφερε να κερδίσει όμως και έχει κολλήσει στη μέση του ομίλου. Σε αυτό το παιχνίδι έκανε ντεμπούτο ο τεχνικός Τζορτζ Φίνιντι (ανέλαβε τον Απρίλιο), με πλούσια καριέρα ως παίκτης τη δεκαετία του 90’ σε Αγιαξ και Μπέτις. Κυνηγούσε την πρώτη της νίκη στον όμιλο μετά τις ισοπαλίες με 1-1 κόντρα σε Λεσότο και Ζιμπάμπουε.

Αγωνιστικά νέα

Το χειμώνα έφτασε μέχρι τον τελικό του Κόπα Αφρικα, όπου έχασε 1-2 από την Ακτή Ελεφαντοστού. Τον περασμένο Μάρτιο έδωσε δύο φιλικά, επικρατώντας 2-1 της Γκάνας και χάνοντας 0-2 από το Μάλι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.85 3.5 1.55 1.5 2.35 1.15 4.35 2.37 1.5 2.2 1.22 1.07
Μπενίν - Νιγηρία / Εκτίμηση

Δύσκολη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετική ψυχολογία τη δεδομένη στιγμή. Το Μπενίν προέρχεται από νίκη οπότε θα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη η Νιγηρία θέλει τη πρώτη της νίκη και αυτή θα ψάξει σήμερα. 2 (1.78) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr