Ποδόσφαιρο

MLS: Τα σημεία που αξίζουν και η ζωή χωρίς τον Μέσι

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 10:20

Πλούσια δράση στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου προκύπτουν πονταρίσματα σε πολύ καλές αποδόσεις, αν και έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα λόγω Κόπα Αμέρικα.

MLS: Τα σημεία που αξίζουν και η ζωή χωρίς τον Μέσι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Αμερικής.

ΑΤΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Η Ατλάντα Γιουν. επέστρεψε στις ήττες και έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία 11 παιχνίδια. Έτσι, ο σύλλογος απέλυσε τον προπονητή Γκονσάλο Πινέδα, με τον Ρομπ Βαλεντίνο να συνεχίζει ως υπηρεσιακός. Καλείται να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό εντός έδρας, όπου δεν έχει νίκη έξι σερί αγωνιστικές, με πέντε συνεχόμενες ήττες, στις τέσσερις εκ των οποίων, δέχτηκε τουλάχιστον από δύο γκολ. Εκτός Βολφ (εξτρέμ), Γκρέγκερσεν (μπακ), τιμωρημένοι οι μεσοεπιθετικοί Αλμάδα, Λένον. Στις Εθνικές τους οι Άμπραμ (μπακ), Λομπιανίτζε, Σλιζ (μέσοι).

Το Χιούστον του Μπεν Όλσεν, προηγήθηκε δύο φορές στο Πόρτλαντ και παρ’ όλο που δεν κέρδισε, είναι αήττητο δύο σερί αγωνιστικές με μία ήττα σε τέσσερις, πληρώνοντας τρίτο σερί γκολ – γκολ και over 2.5. Έχει την καλύτερη άμυνα στην περιφέρειά του και τέταρτη καλύτερη σε όλο το πρωτάθλημα, παράλληλα όμως έχει και την τέταρτη χειρότερη επίθεση στο MLS. Eκτός έδρας, δέχεται γκολ σε επτά σερί αγωνιστικές. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Κινιόνες και ο μέσος Καρασκίγια, αμφίβολοι Κλαρκ (βασικός τερμ,), Γκέινς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πείθει γενικά η Ατλάντα Γιουνάιτεντ, που έχει παρουσιαστεί κατώτερη των περιστάσεων σε πολλές εντός έδρας αναμετρήσεις. Παράλληλα, όμως και το Χιούστον δυσκολεύεται στα εκτός έδρας παιχνίδια του και γι’ αυτό η μόνη λύση είναι τα γκολ. Over 2,5 στο 1,65 από την Betsson.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ - ΡΕΑΛ ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ

Η Ίμπακτ, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στη Φιλαδέλφεια, αλλά τελικά έμεινε ισόπαλη σε δεύτερο από τα τρία τελευταία ματς, στα οποία είναι αήττητη, όμως έχει μόνο μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές. Η ομάδα του Λοράν Κουρτουά, έχει μόλις τέσσερις ανέπαφες εστίες στα τελευταία 25 παιχνίδια MLS και όλες ήταν ισοπαλίες 0-0 Εκτός Λαπαλάινεν, Σουανιέρ, Πιέτ (μέσοι), Κόκαρο (αρχισκόρερ), Οπόκου, Μαρτίνες (επιθετικοί), αμφίβολοι Τζαμπάνγκ (μέσος), Τόι (επιθετικός). Tιμωρημένος ο δεύτερος σκόρερ, Λάσιτερ, που είχε σκοράρει στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.

Το Σολτ Λέικ, διέλυσε το Όστιν και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί Χ, οπότε παραμένει στην κορυφή της περιφέρειας, με αήττητο 13 αγωνιστικών. Η ομάδα του Πολ Μαστροένι, είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία εκτός, από τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως στα πέντε από αυτά, ήταν ισόπαλη, πάντα με γκολ – γκολ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και την πέμπτη καλύτερη άμυνα. Eκτός οι Χολτ, Μ. Σίλβα, Μπονίγια (μπακ), Ρουίς (μέσος), αμφίβολος ο Τσανγκ (μέσος). Τιμωρημένος ο αμυντικός Βέρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει τελευταία το Μόντρεαλ, ωστόσο δυσκολεύεται να κερδίσει και το επίπεδο δυσκολίας σ’ αυτό το ματς είναι μεγάλο, καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο της δυτικής περιφέρειας. Αξίζει το ποντάρισμα η Σολτ Λέικ, με βάση την απόδοση και τα δεδομένα της αναμέτρησης. 2 στο 2,18 από την Betsson.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ – ΝΑΣΒΙΛ

Οι Ρεντ Μπουλς, με αρκετές απουσίες, κυρίως λόγω Εθνικών ομάδων, επέστρεψαν στις ήττες μετά από δύο αγωνιστικές στο Νιού Ίνγκλαντ, λυγίζοντας στο τέλος. Η ομάδα του Σάντρο Σβαρτς, έχει κρατήσει πλέον μόνο μία ανέπαφη εστία στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές. Με Νάσβιλ, θέλει να επεκτείνει το εντός έδρας αήττητο σερί της, που τρέχει επτά σερί ματς, με μία ήττα στα τελευταία δέκα. Eκτός Κορονέλ (βασικός τερμ.), Στράουντ, Μόργκαν (μέσοι), Μίτσελ, Ενγκομά (επιθετικοί), αμφίβολος ο μπακ Ρέγες. Επιστρέφει ο καλός μεσοεπιθετικός Φόρσμπεργκ.

Η Νάσβιλ, ήταν άτυχη με Νιού Ίνγκλαντ, καθώς θα μπορούσε να σώσει ισοπαλία, αλλά έχασε πέναλτι, οπότε επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ δέχτηκε γκολ μετά από δύο. Η ομάδα του Ρούμπα Μουντάλι, κέρδισε το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της, αλλά είναι το μόνο διπλό MLS που έχει στα τελευταία εννέα ταξίδια, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Συνολικά, έχει τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο φετινό MLS, με επτά. Εκτός οι ΜακΝότον, Moυρ (μπακ), Λεάλ, Γοδόι (μέσοι), Σάφελμπουργκ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Νεοϋορκέζοι είναι πληγωμένοι εξαιτίας των απουσιών για τις Εθνικές ομάδες, αλλά καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες και να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία. Έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στη Νάσβιλ, καθώς στην έδρα τους παρουσιάζονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. 1 στο 1,76 από την Betsson.

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΙΤΚΑΠΣ

Η Νιού Ίνγκλαντ, βλέπει φως στο τούνελ, καθώς έχει δύο σερί νίκες, έστω και με ένα γκολ διαφορά και παρ’ όλο που παραμένει στην τελευταία θέση της Ανατολής, δείχνει βελτιωμένη. Η ομάδα του Κέιλεμπ Πόρτερ, εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχει κρατήσει μόνο τρεις ανέπαφες εστίες και παραμένει με μόνο μία ισοπαλία όλη τη σεζόν. Εκτός οι Ράβας (βασικός τερμ.), Μπάι (μπακ), Μακναμάρα, Xιλ (μέσοι), αμφίβολος ο επιθετικός Τσάνκαλαϊ και ο μπακ Σπόλντινγκ. Τιμωρημένος ο μέσος Πόλστερ.

Το Βανκούβερ, προέρχεται από δύο σερί νίκες με 2-1 και ανεβαίνει στη Δυτική Περιφέρεια. Η ομάδα του Βάνι Σαρτίνι, συνεχίζει να δέχεται γκολ και έχει μία ανέπαφη εστία στις τελευταίες οκτώ, ενώ πληρώνει γκολ – γκολ τέσσερα συνεχόμενα ματς και over 2.5 σε τρία. Ξεκινά συνεχή περίοδο ταξιδιών, με πέντε από τα επόμενα έξι παιχνίδια να είναι εκτός έδρας, έχοντας δεχτεί γκολ σε έξι από τα τελευταία επτά μακριά από το σπίτι της. Eκτός ο αμυντικός Αντεκούγκμπε και ο μέσος Κούμπας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβασμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Νιου Ίνγκλαντ, ωστόσο αδικείται από τις αποδόσεις το Βανκούβερ, αφού πηγαίνει στην έδρα της ουραγού της ανατολικής περιφέρειας και της ομάδας που διαθέτει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Υπάρχει αξία σε τιμές αουτσάιντερ. 2 στο 2,87 από την Betsson.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Η Ορλάντο Σίτι έμεινε χωρίς νίκη τρεις αγωνιστικές, με ένα τρίποντο σε πέντε και δύο σε εννέα. Η ομάδα του Όσκαρ Παρέχα, πληρώνει under 2.5 πέντε σερί ματς, καθώς και σε έξι από τα τελευταία επτά. Εντός δεν πάει πολύ καλά, καθώς αγνοεί τη νίκη σε πέντε σερί ματς και έχει μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία εννέα. Tραυματίες οι Ριντ – Μπράουν, Χάλιντεϊ (μπακ), εκτός οι βασικοί Γκαγέσε (τερμ.), Αραούχο, Τόρες (μέσοι), Μπρέκαλο (αμυντικός) και Καρταχένα (επιθετικός) με τις Εθνικές τους.

To Λος Άντζελες πήρε πέμπτη σερί νίκη, με ισάριθμες ανέπαφες εστίες, ενώ έχει χάσει ένα από τα δέκα τελευταία, με αποτέλεσμα να παραμείνει μία ανάσα από την κορυφή. Η ομάδα του Στιβ Τσερούντολο όμως, έχει υποστεί και τις τελευταίες πέντε ήττες της στο MLS, μακριά από την έδρα της, ενώ δεν έχει διπλό σε ταξίδι που δέχτηκε γκολ, από τον Οκτώβριο. O Mπουάνγκα σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Ντελαβαλέ, ο μέσος Τίλμαν και οι επιθετικοί Ολιβέρα, Μίλερ, Μαρτίνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακό φαβορί στις αποδόσεις το Λος Άντζελες και το αξίζει απόλυτα, με την τιμή του διπλού να είναι ελκυστική. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε τρομερή κατάσταση και μετρούν μόνο νίκες από τις αρχές Μαΐου. Χωρίς εντός έδρας νίκη το Ορλάντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια. 2 στο 2,42 από το pamestoixima.

ΣΑΡΛΟΤ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΙ ΣΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Σάρλοτ, πήρε το διπλό στην Ατλάντα και επέστρεψε στις νίκες μετά από μία αγωνιστική, ενώ έχει χάσει πλέον μόνο σε μία από τις τελευταίες επτά. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ, παρ’ όλο που πλήρωσε over 3.5 και γκολ – γκολ σε δεύτερο σερί παιχνίδι, έχει ταυτόχρονα και την τέταρτη χειρότερη επίθεση και την τέταρτη καλύτερη άμυνα. Εντός έδρας είναι δυνατή, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 18 παιχνίδια της στο MLS, αν και στα εννέα από αυτά, αναδείχτηκε ισόπαλη.

Η Ουάσινγκτον, δέχτηκε δύο γκολ νωρίς από το Τορόντο, αλλά κατάφερε να σώσει την ισοπαλία, δεν έχει όμως νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με ένα τρίποντο σε επτά ματς. Η ομάδα του Τρόι Λεσέσν, έχει την τέταρτη χειρότερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα, δεχόμενη γκολ σε 11 σερί αγωνιστικές, με μία ανέπαφη εστία σε 14 ματς. Εκτός έδρας, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 13 ταξίδια MLS, εδώ και 11 μήνες. Εκτός Άντλι (μπακ), Κανούς (μέσος), αμφίβολος ο μέσος ΜακΒέι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Η Σάρλοτ προσέχει την άμυνά της και συνήθως τα παιχνίδια της δεν έχουν μεγάλο σκορ, ειδικά εντός έδρας που έχει πέντε σερί No Goal. Άλλο το στυλ της Ουάσινγκτον, που σκοράρει αρκετά, αλλά δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία και το πληρώνει. 1 στο 2,12 από το pamestoixima.

ΤΟΡΟΝΤΟ - ΣΙΚΑΓΟ ΦΑΙΑΡ

Το Τορόντο, προηγήθηκε 2-0 αλλά περιορίστηκε σε δεύτερη σερί ισοπαλία στην Ουάσινγκτον, ενώ έμεινε χωρίς νίκη τρεις αγωνιστικές και μετρά ένα τρίποντο σε έξι ματς, εκ των οποίων δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε. Η ομάδα του Τζον Χέρντμαν, εντός έδρας, πληρώνει γκολ – γκολ σε πέντε από τα τελευταία έξι, σκοράροντας και στα τελευταία οκτώ. Eκτός Τζόνσον (βασικός τερμ.), Λαριέα, Ο' Νιλ (μπακ), Σερβάνια, Οσόριο (μέσοι). Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Μπερναρντέσκι και ο μπακ Γκομίς, αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Οβούσου.

Το Σικάγο, μετά από δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1, κατάφερε να επιστρέψει στα τρίποντα έπειτα από εννέα αγωνιστικές και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Φρανκ Κλόπας, έχει μόνο τρεις νίκες, όλες εντός έδρας, αφού δεν έχει καταφέρει να νικήσει μακριά από την έδρα της στα εννέα τελευταία. Ο Κάιπερς, σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός οι μπακ Γκάσπερ και Σάλκουιστ, αμφίβολος ο μπακ Γκούτμαν και ο μέσος Ναβάρο. Τιμωρημένος ο μέσος Χέρμπερς, με την Εθνική ο μέσος Σακίρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χτίζει ένα αήττητο σερί το Σικάγο και δείχνει να ανεβαίνει, όμως δεν παύει να προβληματίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα μακριά από το σπίτι του, την ώρα που το Τορόντο παρουσιάζεται άκρως αποτελεσματικό στις εντός έδρας αναμετρήσεις του. Over 2,5 στο 1,70 από το pamestoixima.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΙΟΝ - ΙΝΤΕΡ ΜΑΙΑΜΙ

Η Γιούνιον, έμεινε σε τρίτη σερί ισοπαλία και είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές, αλλά έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία δέκα ματς. Η ομάδα του Τζιμ Κέρτιν, πρέπει να βελτιωθεί στο γήπεδό της, όπου δεν έχει κερδίσει στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα, με οκτώ. Εκτός Μπλέικ (τερμ.), Μπερντέσιο, Λόου (μπακ), Μαρτίνες (μέσος), αμφίβολοι Τρεντ (αναπλ. τερμ), ΛεΦλορ (μπακ), Καράνσα (δεύτερος σκόρερ), Άντερσον (επιθετικός). Μεγάλη απώλεια ο αρχισκόρερ Γκάζνταγκ (10 γκολ), τιμωρημένος ο μπακ Έλιοτ.

Η Ίντερ, παρά το ότι σκόραρε ο Μέσι δεύτερο σερί παιχνίδι, δεν νίκησε το Σεντ Λούις και παραμένει οριακά στην κορυφή. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο, έχει την καλύτερη επίθεση σε όλη την κατηγορία και έχει μείνει μόνο δύο φορές χωρίς γκολ, αλλά έχει κρατήσει μόλις δύο ανέπαφες εστίες σε 15 αγωνιστικές. Τραυματίες οι Φρέι, Φρέιρε (μπακ), Φαρίας, Γκόμες (μέσοι), Ρόμπινσον, Μπορχελίν (επιθετικοί). Εκτός οι δύο αρχισκόρερ Μέσι, Σουάρες (από 12 γκολ) και ο μέσος Ρόχας, με τις Εθνικές τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μεγάλο ζητούμενο εδώ είναι το πως θα εμφανιστεί η Ίντερ Μαϊάμι χωρίς τους Μέσι και Σουάρεζ. Είναι μεγάλη πρόκληση αυτή για τους φιλοξενούμενους, που χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους. Δεν τους φοβίζει πάντως η Φιλαδέλφεια, που δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και καιρό στο γήπεδό της. Over 3,5 στο 2,08 από το pamestoixima.

ΝΤΑΛΑΣ - ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΣΙΤΙ

Το Ντάλας, τσίμπησε έναν πόντο στη Μινεσότα, αλλά είναι χωρίς νίκη πέντε αγωνιστικές και έχει ένα τρίποντο σε επτά, με τον τεχνικό Νίκο Εστέβεθ να πληρώνει τη νύφη και τον Πετέρ Λουσέν, να τον αντικαθιστά μέχρι το τέλος της σεζόν. Εντός έδρας, είναι σαφώς πιο δυνατό, καθώς έχει πετύχει εκεί και τις τρεις φετινές του νίκες. Έχει χάσει εκεί μάλιστα μόνο δύο από τα τελευταία 14 ματς. Aμφίβολοι οι Μάουερ (βασικός τερμ.), Ζεσούς, Τβουμάσι (μπακ), Πομικάλ (μέσος) και Βελάσκο (επιθετικός).

Η Σεντ Λούις Σίτι, έμεινε στο μηδέν με Πόρτλαντ, αλλά κράτησε ανέπαφη εστία μετά από πέντε αγωνιστικές και έμεινε σε δεύτερη σερί αγωνιστική ισόπαλη, οπότε ψάχνει επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις. Η ομάδα του Μπράντλι Καρνέλ, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες, με εννέα συνολικά. Εκτός έδρας, αγνοεί ακόμα τη νίκη και συνολικά στα εννέα τελευταία ταξίδια της στο MLS, αλλά με πέντε ισοπαλίες αυτό το διάστημα. Τιμωρημένος ο μέσος Ντέρκιν, εκτός ο μπακ Χίμπερτ, αμφίβολοι οι μέσοι Αλμ και Όστρακ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο από τις χειρότερες ομάδες της Δύσης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο αμφότερες να επιστρέψουν στις νίκες, έπειτα από αρκετό καιρό. Προβάδισμα στο Ντάλας λόγω έδρας, αλλά και της γενικότερης παρουσίας που έχει η Σεντ Λούις Σίτι στα εκτός. Over 2,5 στο 1,74 από το pamestoixima.

Βαθμολογία -

15/06/2024Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 35 18 10 5 3 42 27 15
2 Σινσινάτι Σινσινάτι 33 16 10 3 3 23 16 7
3 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 29 16 9 2 5 24 17 7
4 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 29 17 8 5 4 29 23 6
5 Σάρλοτ Σάρλοτ 25 17 7 4 6 18 18 0
6 Τορόντο Τορόντο 24 17 7 3 7 26 26 0
7 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 24 14 6 6 2 21 13 8
8 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 20 16 4 8 4 27 23 4
9 Νάσβιλ Νάσβιλ 19 16 4 7 5 20 22 -2
10 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 19 17 4 7 6 25 31 -6
11 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 17 16 4 5 7 16 24 -8
12 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 17 16 4 5 7 23 35 -12
13 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 16 16 4 4 8 22 21 1
14 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 15 17 3 6 8 17 29 -12
15 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 13 15 4 1 10 12 27 -15
Final Series
Final Series Play-offs
15/06/2024Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 33 17 9 6 2 36 19 17
2 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 30 16 9 3 4 28 19 9
3 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 29 16 8 5 3 28 21 7
4 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 28 17 7 7 3 31 25 6
5 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 25 16 7 4 5 24 19 5
6 Όστιν Όστιν 23 17 6 5 6 21 25 -4
7 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 22 16 6 4 6 18 18 0
8 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 22 17 6 4 7 29 31 -2
9 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 21 18 5 6 7 32 32 0
10 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 18 17 4 6 7 20 21 -1
11 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 18 16 3 9 4 23 25 -2
12 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 14 17 3 5 9 26 32 -6
13 Ντάλας Ντάλας 14 16 3 5 8 18 25 -7
14 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 11 16 3 2 11 24 39 -15
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr