Ποδόσφαιρο

La Liga: Για το back to back πρωταθλητές και σκόρερ!

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2025 - 00:26

Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι δεδομένο πως θα μας χαρίσει ξανά μοναδικές στιγμές τη φετινή χρονιά, με πολύ δυνατές κόντρες και ξιφομαχίες για τον τίτλο! 

La Liga: Για το back to back πρωταθλητές και σκόρερ!

Με την ευκαιρία που μας δίνεται λόγω εθνικών ομάδων και λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, θα ρίξουμε μια ματιά στα μακροχρόνια στοιχήματα της μοναδικής La Liga.

To δίπολο Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναμένεται να μας απασχολήσει και τη φετινή χρονιά πάρα πολύ, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοίξει αρκετά τη ψαλίδα, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες. Προφανώς και είναι τα δύο μεγάλα φαβορί, όμως πάμε να ρίξουμε μια ματιά ειδικότερα.

Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τη Betsson, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, είναι η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Φλικ δείχνει ικανή να κάνει το back to back, κάτι το οποίο πληρώνει σε απόδοση 1.82.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στη 2η θέση του πίνακα των αποδόσεων, με τη Betsson να τη προσφέρει σε απόδοση 2.00.

Από εκεί και πέρα επικρατεί το χάος, με τη Μπιλμπάο να είναι απόδοση 2.00 και την Ατλέτικο Μαδρίτης στο 5.00.

Το να μπει στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας η Μπιλμπάο πληρώνει 1.77 στη Btesson, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μόλις στο 1.50.

Μια ομάδα που μπορεί να κάνει την ευχάριστη έκπληξη είναι η Βιγιαρεάλ. Τα κίτρινα υποβρύχια πληρώνουν στο 2.35 από τη Betsson, για να τερματίσουν στις πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη, μεγάλη μάχη θα γίνει στον πάτο της βαθμολογίας, με αρκετές ομάδες να παλεύουν για τη σωτηρία τους.

Η Betsson πληρώνει με τις εξής αποδόσεις τα φαβορί για τον υποβιβασμό στη La Liga 2.

Λεβάντε 2.00

Οβιέδο 2.38

Χιρόνα 2.38

Έλτσε 3.00

Αλαβές 3.75

Βαγιεκάνο 4.30

Μαγιόρκα 4.40

Εσπανιόλ 4.50

Οσασούνα 5.00

Σεβίλλη 7.00

Χετάφε 8.00

Βαλένθια 8.00

Όσον αφορά τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, δύο είναι ξανά τα μεγάλα φαβορί, τα οποία κοντραρίστηκαν και τη προηγούμενη χρονιά. Τότε επικράτησε ο Κιλιάν Εμπαπέ, όπου στη πρώτη του χρονιά σημείωσε 31 γκολ και πήρε το χρυσό παπούτσι.

Για να το επαναλάβει ξανά, η Betsson πληρώνει σε απόδοση 1.50.

Φυσικά ο Γάλλος σούπερ σταρ θα έχει τεράστιο ανταγωνισμό. Το αντίπαλο δέος του είναι ο Πολωνός στράικερ της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Τι κι αν ο έμπειρος φορ πάτησε τα 37 του χρόνια, συνεχίζει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα.

Τη περσινή χρονιά σημείωσε 27 γκολ και δεν πρόλαβε να κόψει το νήμα. Για να το κάνει φέτος, η Betsson το πληρώνει σε απόδοση 4.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr