Ιππόδρομος

Αξιόλογο πρόγραμμα

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:43

Ευκαιρίες στο πρόγραμμα της Παρασκευής

Αξιόλογο πρόγραμμα
Ένα σπουδαίο πρόγραμμα για τις ελληνικές ιπποδρομίες διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με εννιά ανοιχτές διαδρομές που σίγουρα θα προσφέρουν θέαμα αλλά και σημαντικά κέρδη στους νικητές. Ξεχωρίζει το κύπελλο Λευκού Πύργου.
Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το ΣΚΟΡ3 είναι από την 1η μέχρι και την 3η ιπποδρομία, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 2η μέχρι και την 5η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 6η μέχρι και την 9η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 4η μέχρι και την 9η ιπποδρομία.
1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, η πρωτοεμφανιζόμενη ΓΚΟΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και μπορεί να κάνει την έκπληξη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΜΙΛΟΥΖ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ.
2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1100 μέτρα, ο ΚΟΝΒΙΝ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΓΟΥΟΡΙΛΥ, ΚΑΙΡΑΝ.
3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ, από κοντά ο ΑΛΑΝΑΡΙ ενώ δεν αγνοείται και ο ΑΜΠΥΦΕΡΒΑΙΝ.
4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΜΠΛΑΝΤΓΟΥΙΝ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ.
5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΙΠΠΟΚΛΗΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΖΑΓΚΑΝ, ΠΕΡΟΥΝ.
6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΛΑΙΤΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΣΟΥΙΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΥ, ΣΚΑΙ ΦΛΑΙΕΡ.
7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία και το κύπελλο Λευκού Πύργου, ο ΡΕΒΑΜΠ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΛΟΠΑΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΦΛΟΟΥΝΙΝΓΚ ΜΑΤΖΙΚ.
8η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με δέκα ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΣΑΦΦΑΧ, από κοντά η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ, ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ.
9η ιπποδρομία
Τέλος, στην 9η κούρσα και στα 1200 μέτρα, οι ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ και ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ είναι από τους ίππους που θα παλέψουν για την νίκη. Από κοντά και οι ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ, ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΚΑΝ ΤΕΛ.