Ιππόδρομος

Με τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ6!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 10:58

Ενδιαφέρον το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο σήμερα. Για τους φίλους του ιππόδρομου υπάρχουν 8 διαδρομές. Ξεχωρίζει φυσικά, το κύπελλο Αθηνών. Παράλληλα, υπάρχει και τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ6 με τα χρήματα που θα μοιραστούν στους νικητές να ξεπερνούν τις 50000 ευρώ.

Με τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ6!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν επίσης και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική η σειρά προτίμησης είναι: 2-5-10-11.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 3-1-5-8.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, όλα δείχνουν αρκετά ανοιχτά. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΑΡΙΩΝΑ, από κοντά όμως και ο ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΙ. Δεν αμελείται και ο ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ που μπορεί να κάνει την έκπληξη.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί να μπει δυνατά ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ, ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΚΙΝΛΕΙ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΚΟΡΕΝΤΙΝ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ, ΑΛ ΧΑΜΝΤ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία και το πλούσιο έπαθλο για τα κύπελλο Αθηνών, η μάχη αναμένεται να είναι ανάμεσα σε ΡΕΒΑΜΠ και ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ. Κοντά στην άφιξη και ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΕΚΛΕΚΤΩΡ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΚΑΡΜΕΛΙΤΑ, ΤΑΡΑΓΚΟΝ.