Ιππόδρομος

Υπάρχουν στηρίγματα!

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 14:08

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. ξεχωρίζει φυσικά η κούρσα για το κύπελλο Ακροπόλεως με μόλις όμως τέσσερις συμμετοχές. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με δυο ιπποδρομίες από την Νότια Αφρική.

Υπάρχουν στηρίγματα!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 6-7-2-4.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-7-2-9.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία και το κύπελλο Ακροπόλεως, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΡΕΒΑΜΠ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά ο ΓΚΡΕΓΚ ΣΗΚΡΕΤΣ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΑΜΠΙΕΝΤ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΤΑΡΑΝΙΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί και ο ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΚ ΚΙΛΝΕΥ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, η ΛΑΒ ΧΕΕΡΤΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ, ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΙ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΜΠΛΑΝΤΓΟΥΙΝ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΠΡΟΣΙΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ, ΣΑΛΑΑΣΕΛ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΟΚΤΟΛΑ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ, ΦΛΑΙΤ ΑΛΕΡΤ.