Ιππόδρομος

Με φαβορί και… παγίδες!

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 13:39

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα σήμερα από τον Μαρκόπουλο, όπου διεξάγονται επτά ιπποδρομίες. Τρία ΣΚΟΡ προσφέρονται για στοιχηματισμό με τις περισσότερες κούρσες να έχουν φαβορί αλλά και αρκετές παγίδες. Ξεχωρίζουν ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ και ΤΖΕΝΝΑΡΟ για να προσθέσουν μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους.

Με φαβορί και… παγίδες!

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τους αγώνες ζωντανά!

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ, ΡΙΒΕΡ ΛΟ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά η ΜΠΕΛΙΣ ενώ δεν αγνοείται η ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, σημαντικό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ, από κοντά ο ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ ενώ δεν αγνοούνται και ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΑΦΡΑ ΚΑΝΤΑΜΠΡΑ, ΛΑΙΤΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΜΑΡΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΑΙΡΟΝ ΜΑΙΚ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, η ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως η ΜΑΝΙΑΝΝΑ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και η ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ.

7η ιπποδρομία
Τέλος στην 7η ιπποδρομία, ο ΑΧΑΤΗΣ μπορεί να πάρει την νίκη, με τον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοείται και ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ.