Ιππόδρομος

«Κρύβει» χρήμα!

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 13:19

Πέντε ελληνικές και δυο ιπποδρομίες από την Νότια Αφρική, συνθέτουν το σημερινό πρόγραμμα από το Μαρκόπουλο. Σε αρκετές διαδρομές από την Ελλάδα, υπάρχουν στηρίγματα αλλά και πολλές παγίδες που ίσως κρύβουν εκπλήξεις αλλά και χρήμα!

«Κρύβει» χρήμα!

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τις ιπποδρομίες.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-8-3-4.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική και το ιππόδρομο του greyville η σειρά προτίμησης είναι: 8-2-4-7.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΙΟΝΣΤΑΙΛ, από κοντά ο ΕΞΠΕΚΤΕΙΣΟΝ ενώ δεν αγνοείται και ο ΦΑΙΝΤΧΟΡΝ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΡΑΝΤΑΝΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΤΑΟΥΑΛΗΦ, ΚΟΡΕΝΤΙΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΜΟΥΒΜΕΝΤ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΦΟΥΛΜΑΝ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΙΒΙΝΓΚ.

7η ιπποδρομία
Τέλος στην 7η κούρσα και στα 1300 μέτρα, ο ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΑΡΙΩΝΑΣ, ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ.