Ιππόδρομος

Με βάσεις για τα πολύπλοκα!

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 13:26

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα σήμερα από το Μαρκόπουλο, όπου περιλαμβάνει επτά ιπποδρομίες, με τις δυο πρώτες να είναι από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα το Greyville. Στις ελληνικές διαδρομές υπάρχουν στηρίγματα που μπορεί να βοηθήσουν για τα πολύπλοκα στοιχήματα αλλά και τα ΣΚΟΡ.

Με βάσεις για τα πολύπλοκα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τους αγώνες.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-11-10-8.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-3-5-2.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΕΝΣΥΑΑΜΠ, ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, η ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί η ΠΥΛΟΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί η ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΜΑΡΣ, ΛΕΤΟ ΔΕ ΦΕΡΣΤ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΡΑΜΙΕΛ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΡΑΝΤΑΝΤ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΓΚΟΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ.

7η ιπποδρομία

Τέλος, στην 7η ιπποδρομία, ο ΛΟΠΑΣ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΑΧΑΤΗΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ, ΑΠΛΗΚΤΟΝ.