Ιππόδρομος

76ο Ντέρμπι και κύπελλο Αρτέμιδος

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 14:03

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα σήμερα στο Μαρκόπουλο, όπου σαφέστατα ξεχωρίζει το 76ο ντέρμπι με μόλις όμως έξι συμμετοχές. Παράλληλα διεξάγεται και το κύπελλο Αρτέμιδος, έχοντας συνολικά επτά διαδρομές στις ελληνικές κούρσες και το πρόγραμμα συμπληρώνεται με μια από την Νότια Αφρική.

76ο Ντέρμπι και κύπελλο Αρτέμιδος

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, ενώ το δεύτερο ΣΚΟΡ4 που παίζεται από την 5η μέχρι και την 48η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τους αγώνες.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-11-10-8.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1800 μέτρα, για το κύπελλο Αρτέμιδος, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά η ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΦΙΛΙΠΠΟ, από κοντά ο ΠΕΡΟΥΝ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΤΑΟΥΑΛΗΦ, ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ, ΑΡΙΩΝΑΣ, ΑΙΡΟΝ ΜΑΙΚ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΑΙΡΙΣ ΜΠΡΗΖ, ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, η ΠΥΛΟΣ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως η ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΣΟΣΟΥΝΤΙΟ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η κούρσα και στα 2100 μέτρα, για το 76ο ντέρμπι, ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη ακόμα στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΛΟΣΤ ΟΦ ΛΑΒ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ, ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η ιπποδρομία, η ΜΑΝΙΑΝΝΑ μπορεί να κάνει την έκπληξη, με την ΜΕΙΦΕΝΓΚ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΟΡΙ, ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΙΟΥΛΕΙΤ.