Ιππόδρομος

Υπάρχουν στηρίγματα!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 13:36

Με αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται ο Οκτώβριος, όπου διεξάγονται μόλις έξι ιπποδρομίες. Σαφέστατα ξεχωρίζει το Grand Prix της 28ης αλλά με μόλις τέσσερις συμμετοχές. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν στηρίγματα που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στα πολύπλοκα στοιχήματα.

Υπάρχουν στηρίγματα!

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα, ενώ το ΣΚΟΡ4 από την 3η μέχρι και την 6η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τις ιπποδρομίες.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, και το κύπελλο της 28ης Οκτωβρίου, ο ΡΕΒΑΜΠ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελείται βέβαια και ο ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά ο ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ ενώ δεν αγνοείται και ο ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΜΟΥΒΜΕΝΤ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ, από κοντά ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ ενώ δεν αγνοείται και ο ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, η ΦΟΥΛΜΑΝ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΓΟΥΟΡΙΛΥ, ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΪΒΙΝΓΚ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Κοντά στην άφιξη και οι ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ, ΚΑΡΜΕΛΙΤΑ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΡΙΒΕΡ ΛΟ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΡΑΜΙΕΛ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΖΑΓΚΑΝ, ΕΞΠΕΚΤΕΙΣΟΝ.