Ιππόδρομος

Με φαβορί για τα πολύπλοκα!

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 13:38

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Το πρόγραμμα πάντως συμπληρώνεται με δυο κούρσες από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα τον ιππόδρομο, του Greyville.

Με φαβορί για τα πολύπλοκα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τους αγώνες.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 3-7-4-1.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική η σειρά προτίμησης είναι: 3-1-4-7.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΚΕΛΙΝΕΑ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΤΖΕΝΝΑΡΟ, ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΚΟΜΠΡΑΙΖ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΑΜΠΙΕΝΤ, ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ.