Ιππόδρομος

Υπάρχουν στηρίγματα!

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 13:53

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Μόλις τρεις οι συμμετοχές για το κύπελλο του μεγάλου Αλεξάνδρου. Το πρόγραμμα για να συμπληρωθεί, περιλαμβάνει και δυο διαδρομές από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα τον ιππόδρομο του Greyville.

Υπάρχουν στηρίγματα!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τους αγώνες!

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 3-2-5-4.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1800 μέτρα για το κύπελλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο ΛΟΠΑΣ έχει τον πρώτο λόγο.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 9-5-11-12.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΡΙΒΕΛ ΛΟ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΓΟΥΟΡΙΛΥ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΑΜΠΙΕΝΤ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΡΑΜΙΕΛ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΟΚΤΟΛΑ, ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΜΙΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ. Στην άφιξη θα είναι και η ΚΑΛΑ ΝΤΟΡ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΓΚΡΙΦ ΝΤΕ ΤΣΑΤ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοείται και ο ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ.