Ιππόδρομος

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα!

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 14:28

Μόλις έξι είναι οι ιπποδρομίες που διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο και δεν πλαισιώνονται από αλλοδαπές διαδρομές. Υπάρχουν στηρίγματα κυρίως στις τρεις πρώτες κούρσες ενώ πιο αμφίρροπες δείχνουν οι τρεις τελευταίες. Αρκετό ενδιαφέρον και στα πολύπλοκα στοιχήματα.

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα!

Το ΣΚΟΡ4 από την 3η μέχρι και την 6η ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 1η μέχρι και την 6η ιπποδρομία.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τις ιπποδρομίες.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΡΕΒΑΜΠ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΡΙΒΕΡ ΛΟ, ΜΑΡΣ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1575 μέτρα, ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΑΧΑΤΗΣ, ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΣΠΑΡΤΗ, ΜΙΣ ΦΕΝΙΑ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, η ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΙΤ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ, ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΙ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, η ΛΑΤΙΝΑ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΓΟΥΑΦΡΑ, ΠΥΛΟΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΑΙΡΙΣ ΜΠΡΗΖ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ.