Ιππόδρομος

Υπόσχεται χρήμα!

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 - 14:19

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με εννιά διαδρομές όπου υπάρχουν κάποια στηρίγματα για τα πολύπλοκα στοιχήματα αλλά παράλληλα καιροφυλαχτούν και εκπλήξεις που αναμένεται να μοιράσουν καλά χρήματα στους νικητές.

Υπόσχεται χρήμα!

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τις ιπποδρομίες.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, η ΠΥΛΟΣ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ, ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1400 μέτρα, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΑΡΙΩΝΑΣ, ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στην ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ, από κοντά ο ΤΖΟΥΡΕΙΜΙ ενώ δεν αγνοείται και η ΚΕΛΙΝΕΑ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΑΧΑΤΗΣ, ΚΑΛΑ ΝΤΟΡ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΦΟΥΛΜΑΝ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΛΕΤΟ ΔΕ ΦΕΡΣΤ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΓΟΥΟΡΙΛΥ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ, ΚΑΜΑΡΙ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η κούρσα και στα 1200 μέτρα, ο ΙΟΝΣΤΑΙΛ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΚΑΖΜΕΡ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΙΝΣΕΣ ΖΑΝΕΤ ΜΟΥ.