Ιππόδρομος

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα!

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 14:23

Επτά είναι οι ιπποδρομίες που διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο και δεν πλαισιώνονται από αλλοδαπές διαδρομές. Υπάρχουν στηρίγματα αλλά και πολλές αμφίρροπες κούρσες που μπορούν να υποσχεθούν χρήματα στους νικητές ειδικά στα πολύπλοκα παιχνίδια.

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ το ΣΚΟΡ3 παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε την εξέλιξη των αγώνων.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΡΑΜΙΕΛ, ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΙ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1400 μέτρα, η ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΓΚΑΙ, ΙΜΝΤΑΑΝΤ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΑΜΠΙΕΝΤ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΡΙΒΕΡ ΛΟ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, η ΛΟΣΤ ΟΦ ΛΟΒ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΟΚΤΟΛΑ, ΦΟΥΛΜΑΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΑΙΡΟΝ ΜΑΙΚ, ΤΖΕΝΝΑΡΟ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΡΕΒΑΜΠ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΚΟΥΒΕΙΤ ΣΗΛΝΤ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΛΟΠΑΣ.

7η ιπποδρομία

Τέλος στην πιο ανοιχτή κούρσα του προγράμματος, ο ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ είναι στα φαβορί για νίκη, με βασικό αντίπαλο τον ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ. Θα παλέψουν και οι ΛΑΤΙΝΑ, ΜΑΝΙΑΝΝΑ.