Ιππόδρομος

Υπόσχεται χρήμα!

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 14:16

Οχτώ διαδρομές περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο. Η αρχή γίνεται με δυο αλλοδαπές από την Νότια Αφρική ενώ οι υπόλοιπες έξι είναι ελληνικές. Μεγάλο το ενδιαφέρον κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνίδια, όπου υπόσχονται χρήμα στους νικητές. 

Υπόσχεται χρήμα!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ ζωντανά τις ιπποδρομίες.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική η σειρά προτίμησης είναι: 4-5-6-1.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-4-3-6.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, το προβάδισμα έχει ο ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ που δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΑΜΑΡΙ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη ο ΚΑΛΑ ΝΤ’ΟΡ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΡΙΒΕΡ ΛΟ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ, ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΝΕΞΙΟΥΜ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΠΡΟΣΙΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοείται και ο ΖΑΓΚΑΝ.