Ιππόδρομος

Υπάρχουν στηρίγματα!

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 13:58

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με επτά διαδρομές όπου σε όλες υπάρχει ενδιαφέρον. Αρκετά ανοιχτές ορισμένες από αυτές που υπόσχονται χρήμα, ειδικά στα πολύπλοκα στοιχήματα.

Υπάρχουν στηρίγματα!

Το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η ιπποδρομία.

Δείτε ΕΔΩ live τις ιπποδρομίες.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΙΜΝΤΑΑΝΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΜΙΣΤΕΡ ΡΟΤΣΕΣΤΕΡ, ΡΑΙΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, η ΓΟΥΙΤΝΕΡ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ, ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΠΥΛΟ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΣΠΑΡΤΗ, ΠΕΡΟΥΝ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΟΜΠΡΑΙΖ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί και ο ΣΑΛΑΑΣΕΛ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΡΑΜΙΕΛ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΛΑΒ ΧΕΕΡΤΣ, ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΓΟΥΟΡΙΛΥ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΦΙΓΑΛΟΣ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΑΙΡΟΝ ΜΑΙΚ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΑΜΠΙΕΝΤ, ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ.