Ιππόδρομος

Υπάρχουν στηρίγματα!

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 14:21

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. ξεχωρίζει σαφέστατα η δεύτερη κούρσα που αφορά το κύπελλο νέου έτους, με μόλις όμως τέσσερις εγγραφές.  

Υπάρχουν στηρίγματα!

Για σήμερα, το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από την 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΜΑΡΣ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΧΙΚΑΓΙΑ, ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα για το κύπελλο νέου έτους, με μόλις τέσσερις ίππους, η μάχη αναμένεται να γίνει ανάμεσα σε ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ και ΡΕΒΑΜΠ.

3η ιπποδρομία

Για την Τρίτη διαδρομή, ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΑΧΑΤΗΣ, ΜΙΛΟΥΖ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΟΥΛΕΙΤ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΓΟΥΕΣΤ ΣΑΙΝΤ ΓΚΛΟΡΥ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΧΑΙΜΑΝΑ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1000 μέτρα, η ΚΟΥΑΪΕΤ ΛΑΙΦ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΝΤΙΒΙΝΑ, ΚΛΗΑΡ ΤΟΥ ΛΑΝΤ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΜΟΥΒΜΕΝΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ. Στην άφιξη θα είναι και η ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ, ΦΟΥΛΜΑΝ.