Ιππόδρομος

Ενδιαφέρον στα πολύπλοκα!

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 13:23

Μόλις επτά κούρσες στο σημερινό ελληνικό πρόγραμμα, όπου μάλιστα οι δυο πρώτες είναι από την Νότια Αφρική και το greyville. Στις ελληνικές διαδρομές υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα αλλά τα πολύπλοκα παιχνίδια και τα ΣΚΟΡ είναι αυτά που θα απασχολήσουν περισσότερο.

Ενδιαφέρον στα πολύπλοκα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 3-6-8-4.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 2-1-8-3.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη η ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, η ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΠΡΟΣΙΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΑΡΙΩΝΑ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΙΝΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΚΑΛΑ ΝΤΟΡ, ΣΠΑΡΤΗ.