Ιππόδρομος

Χωρίς τα μεγάλα φαβορί!

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 13:30

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Πάντως οι δυο ιπποδρομίες είναι από την Νότια Αφρική για να συμπληρωθεί το πρόγραμμα και ουσιαστικά τα ΣΚΟΡ.

Χωρίς τα μεγάλα φαβορί!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τις ιπποδρομίες.

1η ιπποδρομία

Η πρώτη κούρσα από την Νότια Αφρική είναι αρκετά αμφίρροπη και η σειρά προτίμησης είναι: 1-8-9-2.

2η ιπποδρομία

Και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-2-3-9.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη ο ΜΙΛΟΥΖ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΡΟΚΑ ΑΚΑΝΤΕΜΥ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΑΜΠΙΦΕΡΒΑΙΝ, ΡΙΒΕΡ ΛΟ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, η ΓΟΥΕΣΤ ΣΑΙΝΤ ΓΚΛΟΡΥ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΡΑΙΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ, ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΓΟΥΙΤΝΕΡ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ, ΤΑΟΥΑΛΗΦ.