Ιππόδρομος

Φαβορί αλλά και... παγίδες!

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 13:32

Επτά ιπποδρομίες διεξάγονται σήμερα στο Μαρκόπουλο, όπου οι δυο εξ’ αυτών είναι αλλοπαδές και συγκεκριμένα από την Νότια Αφρική και το fairview. Οι περισσότερες διαδρομές στην Ελλάδα είναι με λίγες συμμετοχές, υπάρχουν στηρίγματα αλλά παράλληλα καιροφυλαχτούν και εκπλήξεις.

Φαβορί αλλά και... παγίδες!

Για σήμερα το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε ζωντανά τις ιπποδρομίες.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 6-1-2-9.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-2-11-1.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΙΒΙΝΓΚ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ, ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΟΥΛΕΙΤ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, η ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΟΚΤΟΛΑ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ, ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΑΜΠΙΕΝΤ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΑΡΙΩΝΑΣ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, η ΠΡΙΝΣΕΣ ΖΑΝΕΤ ΜΟΥ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως η ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ.