Ιππόδρομος

Με φαβορί και αουτσάϊντερ!

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 13:02

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα σήμερα από το Μαρκόπουλο, με μόλις όμως έξι διαδρομές και με λίγες εγγραφές σε αρκετές κούρσες. Σίγουρα υπάρχουν στηρίγματα σε ορισμένες εξ’ αυτών, με τα πολύπλοκα στοιχήματα να είναι αυτά που θα «σηκώσουν» το βάρος των πονταρισμάτων.

Με φαβορί και αουτσάϊντερ!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 6η, το ΣΚΟΡ6 από τον 1η μέχρι και την 6η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΕΝΚΙΝΤΕΛ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα, ο ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΙ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΦΡΥΝΗ, ΛΑΤΙΝΑ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ, ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ, ΡΑΙΒΑΛ, ΟΡΝΤΕΡ, ΦΟΥΛΜΑΝ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΟΛ ΓΚΟΟΥ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ. Στην άφιξη θα είναι και η ΝΤΙΣΠΙΟΥΤΕΝΤ.