Ιππόδρομος

Ικανοποιητικό πρόγραμμα!

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 13:05

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, αμιγώς ελληνικό, με επτά διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά παράλληλα και αρκετές παγίδες που μπορούν να αποφέρουν μεγάλα κέρδη στους νικητές.

Ικανοποιητικό πρόγραμμα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, η ΝΤΙΒΙΝΑ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελείται βέβαια και η ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, ο ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΚΟΥΑΪΕΤ ΛΑΙΦ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ, ΡΙΒΕΡ ΛΟ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΛΟΠΑΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, η ΣΑΦΦΑΧ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΓΟΥΑΦΡΑ, ΚΑΛΑ ΝΤΟΡ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΜΙΛΟΥΖ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΙΒΙΝΓΚ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ, ΧΑΙΜΑΝΑ.