Ιππόδρομος

Στηρίγματα και… παγίδες!

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 13:20

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Οι δυο πρώτες είναι από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα τον ιππόδρομο του greyville.

Στηρίγματα και… παγίδες!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και δυο 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-7-1-5.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 3-5-9-1.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΡΑΙΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ, ΓΟΥΙΤΝΕΡ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΦΙΓΑΛΟΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ, ΡΑΜΙΕΛ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΚΑΖΜΕΡ, ΚΑΛΑ ΝΤΟΡ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΙΒΕΡ ΛΟ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΑΧΑΤΗΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΛΟΠΑΣ, ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΠΥΛΟΣ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΠΕΡΟΥΝνα είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΔΕ ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ, ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ.