Ιππόδρομος

Το ενδιαφέρον στα πολύπλοκα!

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 13:16

Πρόγραμμα επτά ιπποδρομιών διεξάγεται σήμερα από το Μαρκόπουλο, όπου όμως μόλις οι πέντε διαδρομές είναι ελληνικές και υπάρχουν και οι δυο πρώτες από την Νότια Αφρική και το Greyville. Σίγουρα υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα με το ενδιαφέρον να «πέφτει» στα πολύπλοκα παιχνίδια.

Το ενδιαφέρον στα πολύπλοκα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ το ΣΚΟΡ3 παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-7-8-9.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 3-5-8-1.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΓΚΑΙ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη ο ΚΑΛΑ ΝΤΟΡ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΚΑΝΟΝ ΜΠΡΙΓΚΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΜΑΡΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΠΕΡΟΥΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, η ΚΟΡΕΝΤΙΝ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΤΑΟΥΑΛΗΦ, ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΠΡΙΝΣΕΣ ΖΑΝΕΤ ΜΟΥ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΓΟΥΑΦΡΑ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΣΑΦΦΑΧ, ΣΠΑΡΤΗ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ, ΛΑΙΤΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ.