Ιππόδρομος

Φαβορί αλλά και… παγίδες!

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 14:13

Πρόγραμμα οχτώ ιπποδρομιών διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο όπου οι δυο εξ’ αυτών είναι από την Νότια Αφρική. Σε αρκετές κούρσες οι εγγραφές είναι λίγες και υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα που μπορεί να βοηθήσουν στα πολύπλοκα στοιχήματα αλλά και στα ΣΚΟΡ.

Φαβορί αλλά και… παγίδες!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και δυο ΣΚΟΡ4. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-5-6-2.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 2-9-8-4.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ, ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΙΜΝΤΑΑΝΤ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΙΤ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, η ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ, ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΚΟΜΠΡΑΙΖ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΚΟΥΒΕΙΤ ΣΙΛΝΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΕΞΠΡΕΣ ΠΑΟΥΕΡ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΚΑΠΙΤΑΛ ΟΦΕΝΣ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ, ΔΟΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ.