Ιππόδρομος

Υπάρχουν στηρίγματα!

Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 13:38

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Μόνο η πρώτη κούρσα είναι αλλοδαπής προέλευσης και συγκεκριμένα από την Νότια Αφρική και το Turfontein.

Υπάρχουν στηρίγματα!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και δυο 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

Μια προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-5-1-6.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1575 μέτρα, ο ΡΕΒΑΜΠ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά ο ΚΟΥΒΕΙΤ ΣΙΛΝΤ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΔΟΝ ΗΛΙΑ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ, ΣΙΚΙΝΤ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΠΡΟΣΙΤ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΡΑΙΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΕΒΕΛΥΝΑΣΤΑΖΙΑ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΧΑΝΜΠΟΥΡΙ ΝΤΡΗΜΣ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΚΟΥΑΊΕΤ ΛΑΙΦ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΝΤΕΙΡΑ ΝΤΕΙΣΟΝ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΦΙΓΑΛΟΣ, ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ.