Ιππόδρομος

Έξι διαδρομές αλλά με εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 13:48

Μόλις έξι ιπποδρομίες διεξάγονται σήμερα από το Μαρκόπουλο, με ορισμένες εξ’ αυτών πάντως να δείχνουν αρκετά ανοιχτές ως προς τον νικητή. Φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στα πολύπλοκα στοιχήματα αλλά και στα δυο ΣΚΟΡ.

Έξι διαδρομές αλλά με εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 6η, ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 1η μέχρι και την 6η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΙΜΝΤΑΑΝΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΝΟΤΥ ΜΠΟΝΤΥ, ΡΙΒΕΡ ΛΟ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ο ΟΚΤΟΛΑ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΚΑΖΜΕΡ, ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ, ΣΠΑΡΤΗ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ, ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΑΛΑ ΝΤΟΡ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ, ΠΕΡΟΥΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΚΟΜΠΡΑΙΖ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ, ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΟΛ ΓΚΟΟΥ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΦΡΥΝΗ. Στην άφιξη θα είναι και η ΝΤΙΣΠΙΟΥΤΕΝΤ.