Ιππόδρομος

Αξιόλογο πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών!

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - 15:56

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με αμιγώς ελληνικές διαδρομές, επτά στον αριθμό όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά φυσικά και παγίδες που υπόσχονται χρήμα στους νικητές.

Αξιόλογο πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΡΑΙΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΠΡΟΣΙΤ, ΕΞΠΤΕΡ ΠΑΟΥΕΡ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΤΖΟΥΡΕΜΙ, ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ και ο πρωτοεμφανιζόμενος, ΜΠΡΟΝΖ ΓΚΡΗΜ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ, ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΟΡΕΝΤΙΝ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ, ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1000 μέτρα, ο ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ, ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΑΝΔΡΟΥΣΑ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στην άφιξη θα είναι και η ΚΛΗΑΡ ΤΟΥ ΛΑΝΤ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΙ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΪΝΒΙΝΓΚ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΑΛ ΧΑΜΝΤ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΔΕ ΜΗΤΕΡ, ΠΕΡΟΥΝ.